Annonce
Kultur

Coronavirusset besejret: Syv sommerkoncerter i Skyttehushaven

Nice Little Penguins står på scenen søndag 12. juli, nemlig som det band som indleder FestiVejles sommerkoncerter i Skyttehushaven. PR-foto
FestiVejle er klar med syv sommerkoncerter i Skyttehushaven, og der er kendte navne blandt kunstnerne.
Annonce

Vejle: Sommerkoncerterne i Skyttehushaven er en gratis glæde, som mange vejlensere hvert år ser frem til. Det var coronavirusset ved at sætte en stopper for i år.

Men nu oplyser FestiVejle, at man i år arrangerer syv søndagskoncerter for Vejle Kommune. Alle koncerter finder sted på søndage og begynder klokken 15.

FestiVejle indleder sommerkoncerterne søndag den 12. juli med besøg af det populære lokale band Nice Little Penguins, der tæller gamle, lokale helte. De vender hjem til Vejle denne dag for at give vejlenserne en musikalsk oplevelse.

Annonce

For hele familien

Søndag 19. juli sætter Søren Riis sig bag flygelet, når nogle af Bakkens sangerinder går på scenen og underholder med nogle af deres populære melodier, og så får Festivejle også besøg af det lokale countryband Rattlesnakes, der giver koncert i Skyttehushaven søndag 26. juli.

Søren Krogh optræder også med sit band, og troubadouren og historiefortælleren er altid en populær gæst i haven. Det bliver søndag 2. august.

Søndag 9. august kan man opleve M.C. Hansen og Spektakel, der underholder med folk/blues/americana, og ugen efter, søndag 16. august kan man møde "Den grimmeste mand i byen" med danske sange med glimt i øjet.

Endelig rundes sommerkoncerterne af søndag 23. august i selskab med dansktop-duoen Kisser & Søren, der er et must på sommerens program. Duoen trækker hvert år - ganske uanset vejret - et stort publikum i vejlensernes fælles have. De mange fans synger med, og de har gaver med til deres idoler.

Restaurant Skyttehuset er åben, når der er koncert i haven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Tre nye corona-smittede på et døgn: Borgmester forventer at se flere syge i Vejle

Annonce