Annonce
Sport

Covid-19 efter barbesøg sender otte Aberdeen-spillere ud

Pool/Reuters
En tur på bar efter den første ligakamp betyder nu, at Aberdeens næste opgør må udskydes.
Annonce

Den skotske fodboldklub Aberdeen slipper for at skulle bruge reserver og ungdomsspillere i lørdagens kamp ude mod St. Johnstone i den bedste række.

Aberdeen har otte spillere i coronaisolation, og nu har myndighederne besluttet, at kampen skal udsættes, skriver modstanderne St. Johnstone på klubbens hjemmeside.

To af Aberdeens spillere er blevet testet positive for covid-19 og skal opholde sig i selvisolation i ti dage, meddeler Aberdeen på sin hjemmeside.

Yderligere seks spillere, der har været i tæt kontakt med de to covid-19-ramte spillere, skal opholde sig i selvisolation i 14 dage, lyder det i meddelelsen.

Ifølge BBC gik alle otte spillere stik imod gældende retningslinjer på bar i Aberdeen i lørdags efter at have spillet sæsonens første ligakamp.

Det har medført stor kritik, og Aberdeen meddeler, at klubben vil iværksætte en undersøgelse og minde alle ansatte om, hvilken adfærd der er tilrådelig under coronakrisen.

Klubben oplyser ikke, hvilke spillere der er ramt af selvisolationen, og som derfor har deltaget i barbesøget.

Den nye sæson i den skotske fodboldliga blev indledt i sidste weekend, og her tabte Aberdeen lørdag 0-1 hjemme til Rangers FC.

Aberdeen skal, ud over kampen mod St. Johnstone, spille yderligere to ligakampe i den periode, hvor de otte spillere vil være i selvisolation.

12. august tager Aberdeen imod Hamilton, og tre dage senere venter en stor mundfuld i form af Celtics mestre på udebane.

Det er endnu uvist, om disse kampe også bliver udskudt.

/ritzau/

Link til artikel fra Aberdeens hjemmeside
Nyhed på St. Johnstones hjemmeside om udskydelse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Vejle

Et par hundrede brandalarmer er påvirket af strømsvigtet

Annonce