Annonce
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Covid-19-testbil ved Englystskolen i Børkop. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Englystskolen i Børkop har fredag eftermiddag meldt ud, at endnu et barn på 1. årgang er konstateret smittet med covid-19.

Der er tale om et barn, der går i samme klasse, som det barn, der tidligere på ugen blev konstareret smittet.

Derudover er en lærer tidligere konstateret smittet.

"Vi har fået information om, at endnu et barn er testet positiv. Barnet går i samme klasse som tidligere nævnte elev. Denne elev var sidst i skole onsdag. Vi er i gang med smitteopsporingen på denne elev, og de medarbejdere, der har været sammen med klassen tirsdag og onsdag, er hjemsendt," står der blandt andet et en skrivelse, som skolen har sendt ud til forældrene.

I Løbet af i dag har Region Syddanmarks mobile testenhed været forbi Englystskolen, hvor medarbejdere og børnene i de mindste klasser har haft mulighed for at blive testet.

Dorthe Terp oplyser, at det er gået fint med det. Hvornår der kommer svar på de test, vides ikke.

"Mange, som i disse dage testes, vil få svar i løbet af weekenden. Hvis der er nogle, der testes positive for Covid-19, er det vigtigt at informere os om dette hurtigst muligt, så vi kan indlede smitteopsporing. Vi er tilgængelige på telefonerne i løbet af weekenden," lyder den opdaterede skrivelse, skolelederen har sendt ud til forældre og ansatte.

Der går cirka 850 elever på skolen, og der er 120 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce