Annonce
Give

CreaGive og mandelgaven

Eva Sørensen fra CreaGive fortæller glad om den flotte kunstkalender - fyldt med smukke billeder fra lokale kunstnere.
Annonce
give - Igen i år udgiver CreaGive deres kunstkalender med værker fra forårsudstillingen med emnet "Skrot". Kunstnerne med tilknytning til CreaGive er stolte af deres nye og fine kalender og så er der nemlig god mening i galskaben. Det er nemlig sådan, at for hver kalender Kalender der sælges, da støtter CreaGive "Broen" med 25 kroner. "Broen's" formål er at skaffe midler til, at hjælpe udsatte og trængte børn, sådan at de kan få mulighed for - på lige fod med andre, at deltage i fritidsaktiviteter som for eksempel håndbold, fodbold, boksning, FDF/Spejder osv. Midlerne betaler kontingentet og nødvendigt udstyr for børnene.

- Vi er rigtigt glade for at kunne give et bidrag til, at børn i lokalområdet får en gladere og aktiv fritid. I foråret kunne vi jo overrække en fin cheque til Red Barnet, Give - for salget af vores kalender 2014 og vi ved det faldt i god jord. Nu håber vi, at rigtigt mange kunne få lyst til at købe vores kunstkalender for 2015 - og så er det jo den perfekte mandelgaveidé, lyder det fra en entusiastisk Eva Sørensen, der er sekretær i CreaGive's bestyrelse. Hun fortæller også, at denne kalender er perfekt som firmagave - lokale virksomheder kan jo på den måde både give en kalender, viderebringe budskabet om Give som en aktiv by, hjælpe børn og unge med et stort behov for støtte, og så kan de oven i købet få deres logo og website trykt på kalenderen.
Skulle nogen være interesserede eller bare nysgerrige for, at se eller måske endda købe kunstkalenderen med det gode formål, så kan man slå en smut forbi Give Bibliotek, fortæller Eva Sørensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce