Annonce
Brande

Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm lukker

Frem til den 23. juni har Cykel & Autobørsen online-auktion over firmaets mange motorcykler. Online-auktionen holdes i samarbejde med firmaet HMA Auktioner. Foto: Peter Hald
Efter næsten 40 år må Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm dreje nøglen om. Motorcykler sælges på online-auktion.

Ejstrupholm: Et kendt firma i Ejstrupholm, Cykel & Autobørsen på Søndermarken 3 i Ejstrupholm, lukker den 30. september i år på grund af for lav omsætning.

Salg og reparation af biler og motorcykler er allerede stoppet, mens der vil blive solgt ud af cykler indtil 30. september.

Den omfattende lagerbeholdning af motorcykler og tilbehør til motorcykler vil blive solgt på online-auktion den 23. juni gennem HMA Auktion. Da der er tale om en online-auktion, har motorcyklister og andre interesserede landet over mulighed for at deltage i auktionen.

Ophørsudsalget af cykler samt tilbehør og reservedele til cykler er begyndt. Frem til 1. juli skæres der 30 procent af priserne, og fra 1. juli bliver det minus 40 procent og fra den 1. august til minus 50 procent.

Firmastifter døde

Cykel & Autobørsen ejes af Liselotte Enemærke Møller, som overtog virksomheden tidligere på året, da hendes mand Erik Enemærke Møller døde 27. februar i en alder af 64 år.

Det var Erik Enemærke Møller, der grundlagde og startede virksomheden i 1980, og firmaet har siden beskæftiget sig med salg og reparation af cykler, motorcykler, biler og knallerter.

Efter Erik Enemærke Møllers død ønskede Liselotte Enemærke Møller at videreføre butikken, men hun måtte sande, at det ikke kunne lade sig gøre.

- Det berører mig dybt at være nødt til at lukke virksomheden, specielt på grund af de dygtige medarbejdere. Jeg vil gerne takke dem og alle vores trofaste kunder, som har været en stor støtte i hele virksomhedens tid, fortæller Liselotte Enemærke Møller.

Virksomheden har syv medarbejdere.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce