Annonce
Billund

Cykelhandler måtte på arbejde ved 4-tiden: Dyre elcykler stjålet fra Bike Concept

Kenni Jensen kunne efter indbruddet konstatere, at en del de andre i butikken har fået ridser. Foto: Annette Bruun Jarl
Først fik de at vide, at nedlukningen varer ved. Så var der indbrud om natten. Det var næsten for meget, synes cykelhandler Kenni Jensen.
Annonce

Grindsted: Onsdag aften kom meldingen om, at Bike Concept lige som mange andre skal holde butikken lukket. Om natten gik så alarmen på grund af en smadret rude.

Klokken 4.15 blev indehaver Kenni Jensen ringet op af alarmcentralen, sprang ud af sengen og drønede afsted til butikken i Nørregade. Snart kunne han konstatere, at der udover glasskår ud over det hele var stjålet fire-seks elcykler.

- Vi mangler en el-mountainbike til 36.000 kroner og flere klassiske el-cykler til 15.000-20.000 kroner, og så er mange af de andre cykler blevet ridset, fordi det har fløjet rundt med glasskår, fortæller Kenni Jensen, der har cykelforretningen sammen med Michael tronborg, der bor i Silkeborg. Kenni Jensen bor lokalt, og derfor er det altid ham, der rykker først ud til alarmer.

Han tror ikke, det har været de store kendere, der har begået indbruddet. For kun halvandet år siden var der sidst indbrud i Bike Concept, og da blev der stjålet flere dyre racercykler og en mountainbike.

I stedet for udstillingsvinduet er der nu træplader for. Foto: Annette Bruun Jarl

- Denne gang ser det ud, som om de bare har taget det, de lige kunne få fat på i vinduet. Måske er det for at sælge det videre i en storby. Jeg tror i hvert fald ikke, at nogen her i lokalområdet kunne finde på at køre rundt på cykler, der er stjålet fra os, siger Kenni Jensen, der torsdag morgen havde fået den smadrede rude erstattet med træplader.

Trods nedlukning og indbrud kan man fortsat komme i kontakt med de to cykelsmede. Værkstedet er nemlig åbent.


Denne gang ser det ud, som om de bare har taget det, de lige kunne få fat på i vinduet. Måske er det for at sælge det videre i en storby.

Cykelhandler Kenni Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

VEJLE

Er Bilka blevet vores nye tivoli? HK Sydjylland advarer mod indkøb som underholdning i corona-hverdagen

Annonce