Annonce
forside

Cykler for omkring 100.000 kroner stjålet

Cykelhandler Preben Hauge er "pisse-irriteret" over nattens indbrud i hans forretning i Vinding Centre, hvor tyvene løb med en håndfuld dyre mountainbike-cykler. Foto: Palle Søderberg

Tyve løb med fem dyre mountainbike-cykler med el-motor fra Elcykel Xperten i Vinding Centret.

Annonce

Vejle: - Det er da vildt irriterende.

Så kontant lyder det fra Preben Hauge, indehaver af Vinding Cykelcenter og Elcykel Xperten i Vinding Centret efter, at tyve natten til onsdag brød ind og stjal fem el-mountainbikecykler fra forretningen.

Der er tale om cykler af mærkerne BH Emotion og Morrison.

- De har en værdi af 15.000-20.000 kroner stykket, fortæller Preben Hauge, som har brugt hele formiddagen på at rydde op efter indbruddet, hvor tyvene kom ind ved at kaste en brosten gennem glasruden i indgangsdøren.

Indbruddet fandt sted omkring klokken 3.

- Udover oprydningen er der alt det, man skal igennem med politi og forsikring. Det er rigtigt irriterende, siger Preben Hauge, som er overbevist om, at tyvene har vidst, hvad de er gået efter.

- De er gået målrettet efter de dyre mountainbike-cykler, så det har været planlagt, vurderer Preben Hauge, der i de fem år, han har drevet Elcykel Xperten ikke tidligere har oplevet indbrud.

Han håber, at hvis nogen får tilbudt en el-mountainbike uden lader - dem fik tyvene nemlig ikke med sig - at de vil tjekke stelnumrene, fordi det så vil fremgå, at cyklerne er meldt stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce