Annonce
Alarm 112

Dødsfaldet på Grønlandsvej: 89-årig obduceres i dag

Fredag eftermiddag mødte politiet talstærkt op ved en landejendom på Grønlandsvej, hvor en 89-årig mand blev fundet død. Foto: Flemming Larsen

Vejle: Efterforskningsleder Jens Lyng fra Sydøstjyllands Politi forventer ikke, at der bliver fundet tegn på en forbrydelse, når en 89-årig mand obduceres i dag, mandag.

Den 89-årige beboede på en landejendom ved Grønlandsvej i det sydlige Vejle, hvor han blev fundet død af familiemedlemmer fredag eftermiddag.

I løbet af weekenden har Sydøstjyllands Politi ikke ønsket at udtale sig nærmere om det, der blev beskrevet som et mistænkeligt dødsfald.

Annonce

- Vi er en lille smule tilbageholdende med informationer frem til efter obduktionen i dag. Derefter kan jeg måske udtale mig mere i sagen. Vi forventer ikke, at der er sket nogen forbrydelse, men vi vil gerne have det bekræftet, siger vicepolitiinspektør Jens Lyng fra Efterforskningscenter Midt.

- Manden var alene på adressen, og der er nogle ting derude, som gør, at vi skal være sikre på, at der ikke er sket en forbrydelse. lyder det fra Jens Lyng, som ikke vil komme nærmere ind på, hvilke "ting", politiet har fundet på stedet.

Han vil dog gerne afsløre, at ingen er blevet anholdt eller sigtet i forbindelse med dødsfaldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce