Annonce
Hedensted

Døgnkiosk efterlyser nyslået millionær: 'Kom straks ned og få tjekket din kupon'

Har man købt sin lottokupon hos Tørring Døgnkiosk, er det bare om at komme ned og få den tjekket. Den kan nemlig være en million kroner værd. Arkivfoto

En kupon købt hos Tørring Døgnkiosk blev lørdag en million kroner værd. Gevinsten kan dog ikke ses, inden den bliver afleveret hos en forhandler, og derfor opfordrer indehaver Svend Erik Pedersen til, at man får den tjekket hurtigst muligt.

Tørring: Lørdag modtog Tørring Døgnkiosk på Bredgade den besked, ejerparret Ruth og Svend Erik Pedersen har ventet på i 13 år.

- Der er trukket en gevinst på lige præcis en million kroner på en kupon købt i jeres kiosk, lød det i grove træk fra en Danske Spil-medarbejder i den anden ende af røret.

Gevinsten blev trukket lørdag, men da det er i form af den såkaldte millionærgaranti, kan den heldige spiller ikke selv se på kuponen, at den er en million kroner værd. Først når den bliver kørt gennem maskinen hos en forhandler, begynder de helt rigtige alarmklokker at ringe.

Den er nemlig udløst, uagtet hvor mange rigtige tal, man ramte.

- Det er vigtigt, at man får kuponen præmiesøgt, for der er risikoen for, at man får kuponen smidt væk, når man ser, man ikke har gevinst på rækkerne, siger Svend Erik Pedersen.

Annonce
Mange ser aldrig deres kupon efter og aner ikke, om der er noget på, når de afleverer den. Der er en, der godt nok for et chok en af dagene.

Svend Erik Pedersen, indehaver, Tørring Døgnkiosk

Spurtede selv ned i kiosken

Gevinsten kommer i kølvandet på, at der i april blev vundet 500.000 kr. på et Påskeskrab selvsamme sted. Og kiosken må vel nærmest også være bygget på et fundament af firkløver.

I hvert fald kan man også bryste sig af for to år siden at have fremtvunget en gevinst på 500.000 kr. i Landbrugslotteriet, men en person ligeledes for år tilbage kom ind i kiosken med forventningen om en lottogevinst på 37 kr., blot for at få beskeden om at være blevet 250.000 kr. rigere.

Dette bliver dog den til dato største gevinst vundet hos ejerparret.

- Vi måtte selv ned forbi kiosken med vores kupon med det samme, vi hørte det. Nu går vi i spænding og venter på, vinderen kommer, så vi har svært ved at forlade kiosken igen - det er noget af det bedste; at få lov til at udlevere sådan en gevinst. Men mange af vores kunder kører med flerugers kuponer og får først tjekket efter gevinster, når den udløber, så det kan vare lang tid, inden spændingen bliver udløst, siger Svend Erik Pedersen.

I takt med, at nyheden bredte sig i byen, trodsede flere weekendens regnvejr i håbet om, at de var den nyslåede millionær - endnu uden held.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce