Annonce
Ikast-Brande

Da Sannes liv slog en ordentlig kolbøtte

Sanne Carstensens liv tog en uventet drejning, da hun kørte galt på vej til arbejde i 2004. Foto: Mikael Lund
Færdselsuheld vente op og ned på Sanne Carstensens liv.

Brande: Et alvorligt færdselsuheld i 2004 blev på mere end en måde et vendepunkt for Sanne Carstensen fra Brande.

Et par uger efter et længere ophold i Brasilien var Sanne Carstensen i 2004 på vej på arbejde i skolefritidsordningen på Uhre Skole, som dengang stadig var en kommunal skole.

Efter mange uger i afslappet tempo i det sydamerikanske land havde hun haft lidt svært ved at komme op i samme gear, som før hun rejste til Brasilien, men nu var hun lige ved at være der, følte hun – og så kørte hun galt! Bilen slog flere kolbøtter, og det samme gjorde Sannes tilværelse.

Annonce

- I dag er jeg taknemmelig for den kolbøtte – det har jeg ikke altid været, forklarer Sanne, som allerede inden turen til Brasilien af en behandler havde fået besked på, at ”hvis du fortsætter i samme gear, bliver du ikke ret gammel” - men der skulle en alvorlig færdselsulykke til, før hun tog udsagnet alvorligt.

I arbejdsprøvning som healer

Ved ulykken pådrog hun sig et piskesmæld, fortæller hun, og hun kom derfor efterfølgende i et kommunalt afklaringsforløb.

Allerede tidligt kunne hun mærke, at ulykken havde forandret hende.

– Det var usædvanligt, det jeg kunne mærke i hele min krop, forklarer hun, og personligt var hun helt sikker på, at hun skulle i arbejdsprøvning som healer. Det mildest talt utraditionelle forslag faldt dog ikke i god jord hos kommunen.

– Jeg blev ikke lyttet til; de forstod mig ikke, fortæller Sanne, men for hende blev bogen ”The Secret” lidt af et vendepunkt på et tidspunkt, hvor hun var rigtig langt nede.

Bogen handler om at tænke positivt og visualisere de ting, man gerne vil opnå, og med læsningen oplevede Sanne Carstensen et nyt klarsyn, fortæller hun – og derefter begyndte tingene igen så småt at gå hendes vej.

I forlængelse af et kommunalt coachingforløb fik hun endelig ok til at komme i arbejdsprøvning som healer på Ørbæklund, og siden kom hun til at arbejde på rehabiliteringscenteret SynerGaia i Herning. I 2009 vendte hun så arbejdsmæssigt tilbage til hjembyen, hvor hun igen kom til at arbejde med børn, nu i SFO’en på Dalgasskolen, hvor hun dog ikke måtte bruge sine evner som healer. I stedet brugte hun pædagogisk massage til især børnene i specialgruppen.

Selvom jobbet på Dalgasskolen ligesom i Herning var på halv tid, var hun godt brugt bagefter, fortæller hun. Desuden var det en tilbagevendende kilde til frustration, at hun ikke kunne (måtte) benytte de værktøjer, hun havde tillært sig, herunder tankefeltterapi, som ifølge Sanne Carstensen ofte har en ret god effekt på børn, der døjer med eksempelvis sorg eller angst.

Annonce

Solvækst

I 2014 startede hun derfor Solvækst på hjemadressen på Stampen, og selvom hun det seneste års tid på lige fod med alle andre alternative behandlere har været hårdt ramt af corona-nedlukningerne, var det overordnet set den rigtige beslutning for hende.

- Jeg har fået ro i mig selv, forklarer Sanne Carstensen, som løbende har udvidet repertoiret med reiki-healing, spirituel healing og BARS (en stressreducerende behandlingsmetode). Senest har hun gennemgået clairvoyant-uddannelsen, og hun er også i det små begyndt at afholde kurser for andre.

- Jeg har altid troet på, at der var et eller andet mellem himmel og jord, men i starten blev jeg enormt forskrækket, forklarer hun om det, der fulgte i kølvandet på færdselsuheldet. Eksempelvis har hun flere gange – men dog ikke altid - kunnet guide sine voksne børn pr. telefon, når ting var blevet væk for dem.

– Alle har jo evnerne, men alle har så travlt, konstaterer hun og sammenligner det, hun kan, med en muskel, der også skal trænes for at bevare sin styrke.

Annonce

Fjernhealing og telefon-clairvoyance

Igennem årene har hun hjulpet klienter lige fra to-månedersalderen til et godt stykke over 80. Særligt mennesker med stress, angst, sorg og bekymringer har hun kunnet hjælpe. Hun nævner som eksempel en dreng, der havde gået til psykolog i et år, inden hans mor kontaktede hende. Der blev aftalt tre konsultationer, men en behandling viste sig at være nok.

– Det er fantastisk – folk stråler, når de går herfra, oplever Sanne Carstensen, som har savnet at kunne bruge sine evner. Til gengæld har corona-restriktionerne åbnet andre muligheder som fjernhealing og clairvoyance over telefonen, hvilket har givet opkald helt fra Tyskland – men det er bare ikke helt det samme, erkender Sanne, der altid indleder et behandlingsforløb med en grundig snak med den pågældende for at få sporet sig ind på, hvad der skal til for at hjælpe vedkommende, inden hun tager fat på behandlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Ikast-Brande

Velbesøgt fodboldfest i Brande

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Vejle

Til hot fodboldaften i Byparken - med øl, jubel, skuffelse og frossen oksekødssuppe

Annonce