Annonce
Julius

Dagens Julius

Kronprinsfamilien er på en 12-ugers skiferie i deres skihytte i Schweiz.

Se de seneste dages Julius-tegninger her.

Annonce
Forsvarsministeriet har udstedt 10.000 kreditkort til ansatte - med et skræmmende misbrug til følge.
Der er stadig børn i skolerne, der har svært ved at finde sig til rette og er voldelige over for skolens ansatte. - Sådan, Louise, nu er du klar til matematik i 1. klasse.
Det nye supersygehus i Hillerød kommer til at lide af markant mangel på sengepladser. Derfor kommer patienterne til at blive udskrevet langt hurtigere end i dag.
Kirkerne går nu også ind i klimakampen.
En statsrevisor er alvorligt bange for, at der er flere svindelsager på vej i Skat. - Kan du huske de gode gamle dage, Mette, da vi kun var blevet svindlet for 14 milliarder kroner?
Der strammes voldsomt op i Skat efter de mistede milliarder. - Nu husker du vel at indberette pantbeløbet til skattemyndighederne. Ellers!
Landets biskopper melder nu folkekirken ind i klimakampen og det nationale mål om at reducere udledningen af CO2 med 70 pct. inden 2030. - Her var der efterhånden god plads, så her har vi placeret solceller.
Jakob Ellemann-Jensen har frataget den tidligere næstformand Kristian Jensen posten som arktisordfører og alle udvalgspladser.
Som en konsekvens af stigende mangel på sognepræster mener flere biskopper, at man bør ansætte præster, der ikke er uddannet teologer. - Er du klar over, at du har en prædiken om 20 minutter, Henrik?
Kommunerne vil bruge p-afgifter på grøn omstilling. - Vi siger tak for dit bidrag.
Hyundai og Uber vil lancere flyvende biler i 2023. - Men min far er klar med en prototype allerede til efteråret.
Flere steder i landet kan man genplante potte-juletræer. - Tror du, vi har en chance for at blive integreret?
Statsministeren vil tvangsfjerne flere udsatte børn. - Hvis jeg ikke får lov til at spille videre på min iPad, ringer jeg efter Mette Frederiksen.
- Og nu til kamp mod klimaet.
Annonce

Mest læste

Seneste nyt

Forsiden netop nu
Danmark

Kan have været fatalt for seks mennesker: 44 hoftepatienter har fået infektion på OUH

var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];