Annonce
Erhverv

Dandy-familien forlader Dandyvej

Steen (tv.) og Claus Bagger-Sørensen forlader den gamle fabrik på Dandyvej og har fremover kontorer i Advice House. Arkivfoto: Mads Hansen

Steen og Claus Bagger-Sørensen forlader det gamle Dandy-domicil og rykker ind i Advice House på Lysholt Allé.

Vejle: Dandy, Gumlink, Fertin Pharma. Fabrikken på Dandyvej 19 har haft flere forskellige navne, mens de to brødre Steen og Claus Bagger-Sørensen har haft med adressen at gøre.

Helt fra barnsben har brødrene haft deres gang på fabrikken på Nørremarken, hvor familien har haft hovedsæde siden 1972.

Nu er det blevet flyttedag for familien Bagger-Sørensen, som i dag, fredag, har forladt kontorerne, som både deres far og farfar har siddet i. Fremover vil de to brødre holde til i Advice House i det tidligere Lysholtparken - som nu er blevet til Dandy Business Park.

Stedet her er en naturlig del af familien og os. Vi har skudt ænder og fanget fisk nede ved søen og har kørt med fjernstyrede biler på gangene her, når der ikke har været nogen her.

Steen Bagger-Sørensen

Børnefødselsdage i kælderen

- Det er meget naturlig, at det sker nu, når vi ikke længere er hovedaktionærer i Fertin Pharma, siger Steen Bagger-Sørensen på sin sidste dag med kontor på stedet.

I december sidste år solgte Bagger-Sørensen-familien størstedelen af virksomheden til en svensk kapitalfond, og siden har de lejet kontorer på stedet - men nu er det altså slut.

- Det bliver da nok underligt de kommende par uger og lidt vemodigt, forventer Claus Bagger-Sørensen.

Stedet har utvivlsomt fyldt en del for brødrene, som i dag begge er i 40'erne - og der har været masser af ståhej i de tidlige år.

- Vi har haft vores gang i huset, siden vi var helt små. Der blev holdt børnefødselsdag i kælderen, hvor der var en filmfremviser. Der så vi tegnefilm, husker Steen Bagger-Sørensen.

- Der var sådan en minituremodel af hele fabrikken, som fyldte næsten et helt rum, som vi legede med, supplerer lillebror Claus Bagger-Sørensen.

Annonce

Dyrene skal med

Det er ikke mange ting, de to tager med fra fabrikken, men der er nogle ting, som ikke får lov at blive på Dandyvej.

- Vi tager dyrene med, konstaterer Claus Bagger-Sørensen med et smil.

Hentydningen til faderen Holger Bagger-Sørensens mange jagttrofæer i lobbyen vil ikke gå hen over hovedet på folk, som har haft deres gang på stedet. Museet er også rykket med ud.

- Det skal vi have med. Vi synes, det skal følge familien og historien, siger Steen Bagger-Sørensen.

Annonce

Nyt sted - nyt kapitel

Flytningen markerer begyndelsen i et nyt kapitel for familien Bagger-Sørensen, og selvom de ikke flytter længere væk, end at de kan kigge over til de gamle kontorer, hvis savnet bliver for stort, så ser brødrene gode muligheder i Advice House - og i Dandy Business Park.

- Det er et nyt kapitel. Det er dejligt at se navnet Dandy og det gamle logo i Vejle igen. Det er et visionært og innovativt sted, vi kommer til, og det kan måske give et friskt input, siger Steen Bagger-Sørensen.

For nylig købte brødrene Olaf Haahrs gamle domicil og tidligere teater på Banegårdspladsen. De kan ikke fortælle nyt om planerne for teateret, men brødrene afviser ikke, at der kan være lignende projekter ude i fremtiden.

- Vi vil forsøge at holde bygningen intakt. Den er en stor del af Vejles historie, og det var derfor vi købte den i første omgang - for at bevare den.

Claus Bagger-Sørensen og Steen Bagger-Sørensen har haft kontor på Dandyvej 19 siden henholdsvis 2012 og 2000.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Vejle For abonnenter

Konkurstruet daginstitution reddet to dage før lønningsdag: 'Det ville være en særdeles alvorlig situation'

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

92-årige Jørn kan fortsat hverken komme ind eller ud af sit 'handicapfjendtlige' hjem: - Hvis der opstår brand, når jeg nok ikke ud

Jelling For abonnenter

Borgmesteren holdt på hemmeligheden i en uge: 51 millioner kroner bliver drysset ud over Jelling - læs hvordan monumentområdet skal gøres færdigt

Hedensted

Deltag i debatten: Hvordan løser vi problemet med uro og hærværk i Hedensted?

Billund For abonnenter

Forældre råber op efter skolehelvede for 10-årige Kristian: Er det sådan, børn med en diagnose skal behandles?

Vejle

Se video: De ønsker mere hjælp og mindre bureaukrati - her er løfterne fra fire byrådsaspiranter til mennesker med handicap

Vejle For abonnenter

Landsby opgiver at skaffe penge til ny dagligvarebutik - nu rettes det sidste spinkle håb mod de store discountkæder

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Vejle

Energipriser på himmelflugt: Sådan bliver regningen for 60.000 varmekunder i Vejle, Fredericia og Kolding

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Egtved For abonnenter

Livsfarligt våben lå frit tilgængeligt, og medarbejdere kunne risikere at falde i gylletank: Landmand får adskillige påbud for ikke at sikre forsvarlige arbejdsforhold

Vejle

Finalefeltet til Årets Bil er nærmest helt elektrisk: Se hvilke syv biler, der kvalificerede sig

Annonce