Annonce
Erhverv

Dandy-familien forlader Dandyvej

Steen (tv.) og Claus Bagger-Sørensen forlader den gamle fabrik på Dandyvej og har fremover kontorer i Advice House. Arkivfoto: Mads Hansen

Steen og Claus Bagger-Sørensen forlader det gamle Dandy-domicil og rykker ind i Advice House på Lysholt Allé.

Vejle: Dandy, Gumlink, Fertin Pharma. Fabrikken på Dandyvej 19 har haft flere forskellige navne, mens de to brødre Steen og Claus Bagger-Sørensen har haft med adressen at gøre.

Helt fra barnsben har brødrene haft deres gang på fabrikken på Nørremarken, hvor familien har haft hovedsæde siden 1972.

Nu er det blevet flyttedag for familien Bagger-Sørensen, som i dag, fredag, har forladt kontorerne, som både deres far og farfar har siddet i. Fremover vil de to brødre holde til i Advice House i det tidligere Lysholtparken - som nu er blevet til Dandy Business Park.

Stedet her er en naturlig del af familien og os. Vi har skudt ænder og fanget fisk nede ved søen og har kørt med fjernstyrede biler på gangene her, når der ikke har været nogen her.

Steen Bagger-Sørensen

Børnefødselsdage i kælderen

- Det er meget naturlig, at det sker nu, når vi ikke længere er hovedaktionærer i Fertin Pharma, siger Steen Bagger-Sørensen på sin sidste dag med kontor på stedet.

I december sidste år solgte Bagger-Sørensen-familien størstedelen af virksomheden til en svensk kapitalfond, og siden har de lejet kontorer på stedet - men nu er det altså slut.

- Det bliver da nok underligt de kommende par uger og lidt vemodigt, forventer Claus Bagger-Sørensen.

Stedet har utvivlsomt fyldt en del for brødrene, som i dag begge er i 40'erne - og der har været masser af ståhej i de tidlige år.

- Vi har haft vores gang i huset, siden vi var helt små. Der blev holdt børnefødselsdag i kælderen, hvor der var en filmfremviser. Der så vi tegnefilm, husker Steen Bagger-Sørensen.

- Der var sådan en minituremodel af hele fabrikken, som fyldte næsten et helt rum, som vi legede med, supplerer lillebror Claus Bagger-Sørensen.

Annonce

Dyrene skal med

Det er ikke mange ting, de to tager med fra fabrikken, men der er nogle ting, som ikke får lov at blive på Dandyvej.

- Vi tager dyrene med, konstaterer Claus Bagger-Sørensen med et smil.

Hentydningen til faderen Holger Bagger-Sørensens mange jagttrofæer i lobbyen vil ikke gå hen over hovedet på folk, som har haft deres gang på stedet. Museet er også rykket med ud.

- Det skal vi have med. Vi synes, det skal følge familien og historien, siger Steen Bagger-Sørensen.

Annonce

Nyt sted - nyt kapitel

Flytningen markerer begyndelsen i et nyt kapitel for familien Bagger-Sørensen, og selvom de ikke flytter længere væk, end at de kan kigge over til de gamle kontorer, hvis savnet bliver for stort, så ser brødrene gode muligheder i Advice House - og i Dandy Business Park.

- Det er et nyt kapitel. Det er dejligt at se navnet Dandy og det gamle logo i Vejle igen. Det er et visionært og innovativt sted, vi kommer til, og det kan måske give et friskt input, siger Steen Bagger-Sørensen.

For nylig købte brødrene Olaf Haahrs gamle domicil og tidligere teater på Banegårdspladsen. De kan ikke fortælle nyt om planerne for teateret, men brødrene afviser ikke, at der kan være lignende projekter ude i fremtiden.

- Vi vil forsøge at holde bygningen intakt. Den er en stor del af Vejles historie, og det var derfor vi købte den i første omgang - for at bevare den.

Claus Bagger-Sørensen og Steen Bagger-Sørensen har haft kontor på Dandyvej 19 siden henholdsvis 2012 og 2000.

Annonce
Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Navne For abonnenter

Lyt eller læs: Ritta var ikke som folk flest - heller ikke i døden: Vennerne skrev farvel på kisten, og hun fik sin aske i en rød VB-urne

Vejle

Vejle er omdannet til en labyrint for fodgængere: - Vi har måske været for optimistiske med gravetilladelserne, siger afdelingsleder

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Mere end 30 mister jobbet: Virksomhed lukker efter 45 år

Erhverv

Chris begyndte med tre brugte biler på en grusplads: Nu sælger han biler for millioner af kroner

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Leder For abonnenter

Molbo-historie koster 1,5 millioner skattekroner: Først skulle valget til ældrerådet ikke holdes, men så greb byrådet ind, så nu er der 21 ældre at vælge imellem

Vejle Boldklub For abonnenter

Fantastisk Grytebust, et slagkraftigt angreb og 4-4-2: Det lærte vi af VB's knusende pokalsejr

Billund For abonnenter

21-årig Kasper er ved at bygge sit selvværd op igen: Han er ordblind og fik i skolen at vide, at han var dum

Annonce