Annonce
Erhverv

Dandy-familien forlader Dandyvej

Steen (tv.) og Claus Bagger-Sørensen forlader den gamle fabrik på Dandyvej og har fremover kontorer i Advice House. Arkivfoto: Mads Hansen

Steen og Claus Bagger-Sørensen forlader det gamle Dandy-domicil og rykker ind i Advice House på Lysholt Allé.

Annonce

Vejle: Dandy, Gumlink, Fertin Pharma. Fabrikken på Dandyvej 19 har haft flere forskellige navne, mens de to brødre Steen og Claus Bagger-Sørensen har haft med adressen at gøre.

Helt fra barnsben har brødrene haft deres gang på fabrikken på Nørremarken, hvor familien har haft hovedsæde siden 1972.

Nu er det blevet flyttedag for familien Bagger-Sørensen, som i dag, fredag, har forladt kontorerne, som både deres far og farfar har siddet i. Fremover vil de to brødre holde til i Advice House i det tidligere Lysholtparken - som nu er blevet til Dandy Business Park.

Stedet her er en naturlig del af familien og os. Vi har skudt ænder og fanget fisk nede ved søen og har kørt med fjernstyrede biler på gangene her, når der ikke har været nogen her.

Steen Bagger-Sørensen
Annonce

Børnefødselsdage i kælderen

- Det er meget naturlig, at det sker nu, når vi ikke længere er hovedaktionærer i Fertin Pharma, siger Steen Bagger-Sørensen på sin sidste dag med kontor på stedet.

I december sidste år solgte Bagger-Sørensen-familien størstedelen af virksomheden til en svensk kapitalfond, og siden har de lejet kontorer på stedet - men nu er det altså slut.

- Det bliver da nok underligt de kommende par uger og lidt vemodigt, forventer Claus Bagger-Sørensen.

Stedet har utvivlsomt fyldt en del for brødrene, som i dag begge er i 40'erne - og der har været masser af ståhej i de tidlige år.

- Vi har haft vores gang i huset, siden vi var helt små. Der blev holdt børnefødselsdag i kælderen, hvor der var en filmfremviser. Der så vi tegnefilm, husker Steen Bagger-Sørensen.

- Der var sådan en minituremodel af hele fabrikken, som fyldte næsten et helt rum, som vi legede med, supplerer lillebror Claus Bagger-Sørensen.

Annonce

Dyrene skal med

Det er ikke mange ting, de to tager med fra fabrikken, men der er nogle ting, som ikke får lov at blive på Dandyvej.

- Vi tager dyrene med, konstaterer Claus Bagger-Sørensen med et smil.

Hentydningen til faderen Holger Bagger-Sørensens mange jagttrofæer i lobbyen vil ikke gå hen over hovedet på folk, som har haft deres gang på stedet. Museet er også rykket med ud.

- Det skal vi have med. Vi synes, det skal følge familien og historien, siger Steen Bagger-Sørensen.

Annonce

Nyt sted - nyt kapitel

Flytningen markerer begyndelsen i et nyt kapitel for familien Bagger-Sørensen, og selvom de ikke flytter længere væk, end at de kan kigge over til de gamle kontorer, hvis savnet bliver for stort, så ser brødrene gode muligheder i Advice House - og i Dandy Business Park.

- Det er et nyt kapitel. Det er dejligt at se navnet Dandy og det gamle logo i Vejle igen. Det er et visionært og innovativt sted, vi kommer til, og det kan måske give et friskt input, siger Steen Bagger-Sørensen.

For nylig købte brødrene Olaf Haahrs gamle domicil og tidligere teater på Banegårdspladsen. De kan ikke fortælle nyt om planerne for teateret, men brødrene afviser ikke, at der kan være lignende projekter ude i fremtiden.

- Vi vil forsøge at holde bygningen intakt. Den er en stor del af Vejles historie, og det var derfor vi købte den i første omgang - for at bevare den.

Claus Bagger-Sørensen og Steen Bagger-Sørensen har haft kontor på Dandyvej 19 siden henholdsvis 2012 og 2000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten bevæger sig rundt i kommunen: Nu bor mange af de nysmittede på Nørremarken

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce