x
Annonce
Erhverv

Danepork slagter videre på fuld damp

Der bliver stadig slagtet på fuldt niveau hos Danepork, for både i ind- og udland er der stadig brug for svinekød. Foto: Danepork
Slagteriet i Danepork har travlt med at slagte grise, så der er friske forsyninger til både danske og udenlandske kunder.

St. Lihme: Mens mange brancher i øjeblikket har det svært på grund af coronavirus-situationen i Danmark, er der stadig fuld gang i produktionen hos slagteriet Danepork.

- Vi forsætter for fuld damp. Vi navigerer så godt, vi kan i forhold til anbefalinger for at begrænse smitterisiko. På kontoret har vi separeret medarbejderne, så der er passende afstand, og de medarbejdere, der har mulighed for at det og har brug for det, arbejder hjemmefra, fortæller direktør hos Danepork Leo Grønvall.

I forvejen er slagteriet som fødevareproducent underlagt en lang række krav om blandt andet håndvask og hygiejne.

- Vi har flere steder opsat ekstra håndsprit og opfordrer medarbejderne til i endnu højere grad at spritte hænder, forklarer han.

Annonce
Der bliver stadig slagtet på fuldt niveau hos Danepork, for både i ind- og udland er der stadig brug for svinekød. Foto: Danepork

Eksporterer stadig

Der er heldigvis for Danepork stadig brug for svinekød i de danske hjem.

- I øjeblikket aftager hotel- og restaurationsbranchen markant mindre, end den plejer. Til gengæld aftager supermarkederne mere, fortæller direktøren.

Også på eksportsiden er der stadig god afsætning.

- Vi eksporterer en del til Sydeuropa, blandt andet Italien, og her kan vi godt mærke lidt usikkerhed i øjeblikket. Men vi eksporterer også en hel del til Kina, og her går det planmæssigt med eksporten, siger Leo Grønvall.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce