Annonce
Erhverv

Danfoss lukker i Vejle: 128 ansatte tilbydes nyt job

Danfoss holder til på Ulvehavevej i Vejle med afdelingerne Danfoss IXA, Danfoss Distribution Services og Devi. Arkivfoto
Danfoss flytter fra Ulvehavevej i Vejle for at samle de danske aktiviteter i Kolding og Nordborg. Her tilbydes de 128 Vejle-ansatte nyt job.
Annonce

Vejle: 128 stillinger flytter fra Vejle.

Danfoss A/S har valgt at flytte aktiviteterne inden for gulvvarme til nye lokaliteter som led i en større omstrukturering, der skal samle produktionen på større lokationer. Det offentliggjorde koncernen i en pressemeddelelse mandag.

Danfoss holder til på Ulvehavevej i Vejle med afdelingerne Danfoss IXA, Danfoss Distribution Services og Devi.

De 128 medarbejdere tilbydes alle nyt job i koncernen. På Marsvej i Kolding ombygger og udvider Danfoss, og her tilbydes 106 ansatte fra Vejle nyt job, mens de resterende får tilbud om et job i Nordborg, hvor distributionscentret flytter til.

Når den nye Danfoss-afdeling i Kolding er færdigbygget, vil Danfoss fraflytte sine lejede lokaler på Ulvehavevej i Vejle. Lokalerne på Ulvehavevej er på omkring 14.000 kvadratmeter.

Flytningen forventes at ske i løbet af andet halvår 2021.

Ifølge Danfoss sker omstruktureringen for at fastholde konkurrenceevne.

Forhåbentlig kan vi hjælpe med at finde et andet arbejde lokalt til de, der ikke vil flytte til Kolding eller Nordborg.

Martin Jensen, 3F

Annonce

3F: - Altid ærgerligt

Ifølge 3F Vejle-formand Martin Jensen berører lukningen i Vejle "under 20" af hans medlemmer.

- Vi har under 20 medlemmer på arbejdspladsen. Det var tidligere en stor arbejdsplads, hvor vi havde mange medlemmer ansat, men i dag er det primært lager. Uanset hvad, er det altid rigtigt ærgerligt, når en gammel Vejle-virksomhed lukker. Jeg forstår, at de ansatte bliver tilbudt arbejde i Kolding og Nordborg. Forhåbentlig kan vi hjælpe med at finde et andet arbejde lokalt til de, der ikke vil flytte til Kolding eller Nordborg. Det arbejde går vi i gang med med det samme, fortæller Martin Jensen.

Det er ikke første gang, at der fyres i større antal på Danfoss-virksomhederne på Ulvehavevej.

I 2010 blev 49 timelønnede opsagt i forbindelse med, at en del af produktionen blev flyttet til Polen, og i 2013 blev yderligere 40 ansatte afskediget, da deres job blev flyttet til Polen.

Arkivfoto: Mogens Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce