Annonce
Navne

Daniel var smart i en fart: Nu deler han sandheden om misbrug og livskrise på tv

Daniel Hoff giver i mini-serien et hudløst ærligt indblik i sit livs krise fra København og alkoholmisbrug til barndomsbyen Give og havearbejde. Foto: TV Syd
Komiker, DJ og influencer Daniel Hoff har taget et opgør med sit alkoholmisbrug og er flyttet hjem til barndomsbyen Give.

Navnenyt: Hvad gør man, når man flytter fra København og hjem til sin barndomsby, samtidig med at man kæmper med et misbrug og skal finde sin identitet på ny?

Det undersøger influencer Daniel Hoff i række tv-udsendelser, der vises på TV Syd og Youtube i de kommende uger. Her giver Daniel Hoff et indblik i sit livs krise, hvor han har skullet finde ud af, hvad han vil med sit liv, mens han sideløbende har kæmpet for at komme ud af at markant alkoholmisbrug.

- Min identitet har været fest, druk og København. Nu bor jeg i Jylland i et hus, har en græsplæne og klipper hæk. Det er noget andet, siger Daniel Hoff i introen til den nye programserie.

Annonce

Nu er der gået et år siden flytningen. Et år, hvor han ikke har rørt alkohol, men hvor tilværelsen langt fra har været nogen dans på roser. Han mener blandt andet, at hans liv som influencer har spillet en afgørende rolle.

- Jeg har været ved at drikke mig selv i stykker, og det var på grund af det der liv, hvor du hele tiden skulle bekræftes af nogen, der var ligeglad med dig. Så blev det nemmere at være fuld hele tiden, så man ikke kun mærke, at man var ked af det og deprimeret, siger Daniel Hoff.

For at få inspiration til, hvordan han kan finde ud af, hvem han er, og hvad han vil, tager Daniel Hoff i løbet af seriens fire afsnit ud for at møde en række mennesker, der alle har haft succes med at gøre noget nyt med deres liv.

Her møder han blandt andet en mand, der tidligere har været ansat i Lego, men som nu har skiftet den stilling ud med en tilværelse som hypnoseterapeut.

Første afsnit af "Hvem er Daniel nu?" sendes 30. maj.


Jeg har været ved at drikke mig selv i stykker.

Daniel Hoff


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce