Annonce
Vejle

Danmark får landskamp mod Holland i Vejle

Nikolai Terteryan kan se frem til at møde den 8-doobelte danske mester Frederik Lundgaard Jensen fra Pandrup ved DM i Aalborg i november. Foto: Dorte Adelfred.
Bokselandskampen 12. december i Vejle er nu på plads
Annonce

Vejle: Den danske bokselandskamp mod Holland i Vejle 12. december er nu på plads.

- Coronaen er ingen forhindring for bokselandskampen og for de danske mesterskaber, siger DABU's projektchef Lars Kristensen.

- Holland skal bare have en officiel invivation. Så er landskampen på plads. Landstrænerne er allerede i gang med at aftale, hvilke boksere de har klar til landskampen, og vi har også fået landskampen mod Norge på plads. Den er flyttet til 20. marts, siger Lars Kristensen.

- Vi må have 500 mennesker i hallen, og betingelserne er dermed de samme som i landskampen mod Sverige forleden, siger Lars Kristensen.

Danmark tabte 5-3 til Sverige i den seneste landskamp i Vejle, hvor Danmark fik afbud fra modstanderne til Morten Givskov fra Horsens og Patrick Lika fra Vejle.

Tvillingerne Nikolai og Sebastian Terteryan er også klar til landskampen, og det samme er Nikki Møller Nielsen fra BK Wedala i mellemvægt efter sin flotte sejr over Amre Allman fra Herlev på knock i 2. omgang i Vejle i søndags.

DABU har netop afsluttet tilmeldingerne til de danske mesterskaber i Aalborg 13.-15. november, og der er mere end 70 tilmeldte.

BK Wedala har tilmeldt Nikolai Terteryan i letweltervægt, Sebastian Terteryan i weltervægt, Nikki Møller Nielsen i mellemvægt, Kevah Azizi, tidligere Give, i letsværvægt med ni sejre i 11 kampe, og Patrick Lika i sværvægt.

- Vi forventer, at den 8-dobbelte danske mester Frederik Lundgaard Jensen fra Pandrup, der bor i Vejle, rykker op i letweltervægt for at få en ordentlig kamp mod Nikolai Terteryan, og det kan blive et brag af en kamp, siger Lars Kristensen.

Morten Givskov fra BK Vitus Horsens er storfavorit i supersværvægt, og professionelle Jakob Bank er klar til at stille op mod Nikki Møller Nielsen i mellemvægt, efter at hans planlagte prof-kamp i Gilleleje ugen før DM er blevet aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce