Annonce
Fredericia

DanmarkC TV kan stadig ikke sende TV

Radio- og tv-nævnet genoptager ikke på foreliggende grundlag om DanmarkC TV skal have sin programtilladelse tilbage. Arkivfoto

Radio og tv-nævn står fast: Genoptager ikke på det foreliggende grundlag sagen om DanmarkC TV's programtilladelse.

Annonce

Fredericia: DanmarkC TV får ikke sin programtilladelse igen på baggrund af de oplysninger, som Radio- og tv-nævnet umiddelbart ligger inde med. Det står fast, efter nævnet har haft sagen på dagsordenen den 28. november 2017.

- Nævnet har afgjort, at spørgsmålet om programtilladelsen ikke bliver genoptaget på de foreliggende oplysninger, oplyser specialkonsulent, cand. jur. Søren F. Jensen på vegne af Radio- og tv-nævnet.

Folkene bag Danmark C TV har forsøgt at få ombudsmanden til at se på afgørelsen, men er blevet afvist, fordi nævnet først skulle træffe en endelig afgørelse.

- Vi har meddelt ombudsmanden nævnets afgørelse, hvorefter det er op til ombudsmanden at vurdere, hvorvidt han ønsker at behandle sagen, siger Søren F. Jensen.

Vi har meddelt ombudsmanden nævnets afgørelse, hvorefter det er op til ombudsmanden at vurdere, hvorvidt han ønsker at behandle sagen.

Specialkonsulent cand. jur Søren F. Jensen, Radio- og tv-nævnet
Annonce

På dagsordenen flere gange

Danmark C TV-sagen har været på nævnets bord siden marts, hvor nævnet blev gjort opmærksom på, at der i ansøgningen til sendetilladelsen ikke var oplyst omkring ansøgerens straffeattest. Det var ikke nævnt, at den ledende medarbejder og ansøger havde en dom for overtrædelse af straffeloven.

20. juni 2017 besluttede nævnet ud fra de almindelige forvaltningsretlige principper, at programtilladelsen skulle inddrages, og sagen var så speciel, at den blev behandlet anonymt.

Stationen forsøgte via advokat at få nævnet til at genoverveje beslutningen, men sagen blev udsat flere gange på grund af manglende oplysninger i sager. Stationens advokat ønskede at få ombudsmanden ind over sagen, men det blev afvist, fordi nævnet ikke havde truffet en endelig afgørelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Ministre indkalder til pressemøde søndag eftermiddag

Annonce