x
Annonce
Sport

Danmarks ældste landsholdsspiller er død + Johan Absalonsen tangerede flot rekord

Erik Køppen var den første danske landsholdsspiller, der nåede at fylde 96 år. Foto: Tommy Poulsen.

Erik Køppen, Danmarks ældste landsholdsspiller, er død, 96 år. Køppen, der var far til badmintonstjernen Lene Køppen, spillede for KB og var landsholdsspiller i 50'erne.

Johan Absalonsen scorede for Sønderjyske mod Hobro og har dermed scoret i superligaen i 16 sæsoner i træk. Det har kun én præsteret før ham, Morten "Duncan" Rasmussen.

Peter Møller, DBU's fodbolddirektør, kommer til Horsens tirsdag eftermiddag og deltager i AC Horsens Kick off-arrangement.

Adrian Petre, rumænsk angriber fra Esbjerg, er blevet solgt til Steaua Bukarest for seks millioner kroner.

Børge Jacobsen, fynsk toptræner i mange år, er død, 92 år. Han blev stolt, da Horsens-målmanden Poul Johansen i Horsens Folkeblad betegnede ham som den bedste træner, han har haft. Børge Jacobsens søn Søren Jacobsen var divisionsspiller i OB, og hans barnebarn Lars Jacobsen var landsholdsspiller i FC København.

Lars Walther stopper efter to sæsoner som træner for Ribe-Esbjerg i håndboldligaen.

Morten Kirk Olesen stopper til sommer efter ni sæsoner for Skanderborg i håndboldligaen.

Kasper Kusk, matchvinder for AaB, jublede over sit første mål i Silkeborg og fik det gule kort. Dermed er han ude med karantæne i AaB's næste kamp mod Brøndby.

Ymir Örn Gislason, 22-årig håndboldlandsholdsspiller fra Island, skifter fra Valur Reykjavik til den tyske bundesligaklub Rhein Neckar Löwen, hvor han bliver holdkammerat med Niclas Kirkeløkke. Mads Mensah skifter til Flensburg/Handewitt.

Tanja Logvin, østrigsk håndboldstjerne, der slog sine folder i den danske liga, har stor succes som træner. Hun er i færd med at rykke sit nuværende hold op i den bedste række, og den 45-årige østriger har netop skrevet kontrakt med Neckarsulmar Sport fra næste sæson.

Bjarki Elisson, islandsk landsholdsspiller, scorede 14 mål i én kamp og bragte sig dermed fem mål foran Hans Lindberg på topscorerlisten i Bundesligaen. Islændingen har lavet 173 mål, Hans Lindberg er noteret for 168 på andenpladsen. Hans Lindberg har brændt 23 af sine 108 straffekast. Michael Damgaard har lavet 129 mål uden straffekast og er nummer seks, Morten Olsen er nr. 10 med 100.

Simon Jeppson, svensk landsholdsspiller fra Flensburg/Handewitt, skifter til HC Erlangen fra næste sæson.

Julian Brandt og Marco Reus kommer ikke med hos Borussia Dortmund i tirsdagens kamp mod Paris St. Germain.

Johan Absalonsen har scoret 16 sæsoner i træk i Superligaen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce