Annonce
Rejser For abonnenter

Danmarks ældste post- og dilligencekro har taget et spring ind i fremtiden

Selvom det gastronomiske niveau er højt, er det ligeså vigtigt for restauratøren at tilbyde menuer, som alle kan være med på. - Som kro kan man sagtens være et stykke historie, som samtidig afspejler nutiden, mener Poul Bøje Nielsen. For eksempel er Skoemagerkroen meget aktiv på sociale medier, hvor de gerne vil give deres følgere et indblik bag facaden. Der er altid en vegetarisk ret på menukortet, og vinkortet er erstattet med en ipad. PR-foto
Skoemagerkroen havde stået tom i to og et halvt år, før det 498 år gamle spisested på Midtsjælland blev købt af restauratør Poul Bøje Nielsen.Genåbningen i august sidste år gik over al forventning, men selvom køkkenet er blevet optaget i spiseguiden White Guide, har det høj prioritet for restauratøren også at kunne servere smørrebrød og en god bøf.
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny S-formand udfordrede Mette Frederiksen

Mest læste

Annonce