Annonce
Vejle

Danmarks bedste hotelkæde kåret: Vejle-hotel blandt prisvinderne

Vi er superstolte, siger direktør Kari Brandsgård fra Haraldskær Hotel og Konference efter, at Sinatur-kæden er kåret som Danmarks bedste hotelkæde. Arkivfoto
Sinaturkæden, der også tæller Haraldskær, er kåret til landets bedste hotelkæde. Det skyldes vores miljøindsats, forklarer direktøren på Haraldskær.

Vejle: - Personalet fik champagne til vores morgenmad her torsdag, og gæsterne får til aftensmaden. Generelt er alle dage på Haraldskær gode dage, men den dag er ekstra god, siger direktøren på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, Kari Brandsgård.

Anledningen til udskænkningen er, at Sinatur Hotel & Konference onsdag aften vandt prisen som Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards 2019 i København.

Kæden har foruden hotellet på Haraldskær vest for Vejle også hoteller på Skarrildhus, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Frederiksdal.

Personalet fik champagne til vores morgenmad her torsdag, og gæsterne får til aftensmaden. Generelt er alle dage på Haraldskær gode dage, men den dag er ekstra god, siger direktør på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

Kari Brandsgård

Hotel på naturens præmisser

Hoteldirektør Kari Brandsgård har som erklæret "klimatosse" været med til at give Haraldskær en markant miljøprofil i lighed med resten af kæden. Meldingerne og målene om at formindske miljøaftrykket har været klare. Måske indtil nu lidt utraditionelt for en erhvervsvirksomhed.

Men hun mener, at hotelpublikummet efterspørger det, og hun er ikke i tvivl om, at kædens topplacering kan forklares med den bevidste miljøindsats fra hotelkædens side. Kåringen bygger på stemmer fra 2600 personer i Epinions Danmarkspanel.

- Med kun seks hoteller er vi en forholdsvis lille aktør i den danske hotelbranche. Til gengæld fylder vi meget, når det handler om bæredygtighed. Vi bor smukt, og vi har valgt at passe godt på vores omgivelser og drive hotel på naturens præmisser. Vi prioriterer for eksempel økologi, lokale råvarer og grøn energi, og vi affaldssorterer alt. Jeg er sikker på, at bæredygtighed også spiller en stor rolle for dem, der har stemt, siger hun.

Hun har som mål, at hotel- og konferencedriften skal fylde så lidt i klimaregnskabet som overhovedet muligt.

Annonce

I kapløb om flere priser

Tidligere på året fik Sinatur Hotel & Konference som landets første hotelkæde Det Økologiske Spisemærke i sølv - en garanti for, at mellem 60 og 90 procent af alle drikke- og fødevarer er økologiske. Mærket er en af grundene til, at Sinatur også er nomineret til Økoprisen 2019, som Økologisk Landsforening uddeler den 24. oktober.

Annonce

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce