Annonce
Navne

Dansk Boligbyg styrker ledelsen med nyoprettet stilling

Lilli-Anne Mastellone er fra 1. april executive assistant i Dansk Boligbyg i Horsens.

Horsens: Lilli-Anne Mastellone, 48 år, tiltræder den 1. april 2020 i en nyoprettet stilling som executive assistant for administrerende direktør Anton Nørgaard, Dansk Boligbyg a/s.

Hun kommer fra et tilsvarende job i Uni-Tankers A/S i Middelfart og har tidligere arbejdet som koordinator og personlig assistent i Danske Bank, Group Operations.

Lilli-Anne Mastellone skal som ledelsesassistent i en af landets største entreprenør-koncerner bl.a. bistå topledelsen med implementering af en igangværende strategiproces samt understøtte bestyrelsesarbejdet og diverse projektopgaver. Derudover skal hun generelt supportere ledelsen i Dansk Boligbyg a/s, der efter flere års udvikling og vækst er blandt Danmarks 10 største total- og hovedentreprenører.

Virksomheden med hovedkontor i Horsens har afdelinger i Aalborg og Odense samt to afdelinger i Roskilde.

Om sit nye job siger Lilli-Anne Mastellone i en pressemeddelelse:

- Virksomheden er vokset markant på kort tid, og jeg glæder mig til at udnytte min erfaring til bl.a. at arbejde med de implikationer, det giver i forhold til at få strukturer, medarbejdere og hele organisationen til at følge med. Jeg har tidligere arbejdet meget sammen med projektledere og konsulenter om at udvikle og transformere en organisation med henblik på at løfte produktivitet, effektivitet og ikke mindst kundetilfredshed.

Lilli-Anne Mastellone, der er halvt italiener, bor sammen med sin mand og familiens to døtre i Morud på Nordfyn. Hun er født og opvokset nær Odense og har i en årrække boet i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce