Annonce
Læserbrev

Dansk Folkeparti: Vi stiller ikke ultimative krav på Posthusgrunden eller i Sønderbrogade

Dansk Folkeparti har ikke noget ønske om at lukke Dæmningen. Men vi forudser, at det kan ske engang inden for måske 15 år.

Opdateret.

Læserbrev: Dette er en opfølgning på tirsdagens artikel 12. maj vedr. Posthusgrunden med overskriften "DF freder Sønderbrogade".

For god ordens skyld skal det præciseres, at Dansk Folkeparti ikke går til møder med ultimative krav.

Det har historien ofte vist, at der ikke kommer noget godt ud af.

Dansk Folkeparti er overbevist om, at der skal sikres en tilgængelighed via Sønderbrogade, indtil der er andre alternativer. Vi kan ikke bare lukke ned i måske et år, uden at der er skabt adgang til de planlagte nye veje i lokalplanen.

Dansk Folkeparti har ikke noget ønske om at lukke Dæmningen. Men vi forudser, at det kan ske engang inden for måske 15 år.

I den forbindelse mener vi, at det giver god mening at sikre os en sammenhæng fra Dæmningen og det nye store torv ”Søndertorv/Gammelhavn og Sønderbrogade.”

Derfor ser vi ikke det giver mening at bygge ud midt i det nye torv, hvorved Dæmningen afskæres fra torvet.

Det vil give mening at flytte byggeriet fra den i lokalplanen planlagte byggelinje længere ind mod den oprindelige. Af hensyn til de store muligheder et bredere torv giver samt af hensyn til trafikbetjeningen frem til en eventuel lukning af Sønderbrogade.

Dette har vi forelagt borgmesteren med forventning om, at det skal kunne aftales inden for den gældende lokalplan.

Dansk Folkeparti har opfordret borgmesteren tilm at der i samarbejde med byrådets partier og NPV findes en løsning på vores henvendelse.

Der er efterhånden en rigtig lang historik bag Posthusgrunden, og derfor ønsker vi heller ikke, at der kommer flere forhindringer. Tværtimod ønsker vi, at der kommer gang i byggeriet og bliver sat et endeligt punktum i denne farce.

Kenneth Fredslund Petersen folketingskandidat for DF i kreds syd - og formand for DF i Vejle Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Helteløb afvikles hver for sig

Indland

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce