Annoncørbetalt indhold

Danske forbrugere er vilde med designerure

Designerurene stiger i popularitet hos danskerne. Der kan være mange forskellige årsager bag brugen af et armbåndsur – først og fremmest er der et praktisk aspekt i at være tidsorienteret og samtidigt signalere dette overfor andre, men uret kan også noget helt særligt i forhold til stil, og mange kan nikke genkendende til følelsen af elegance, der følger med, når uret sidder på armen.

Dette indhold er sponsoreret

Det at gå rundt med et designerur om håndleddet er ikke kun forbeholdt overklassens fine sammenkomster. De danske forbrugere er i fortsat højere grad blevet vilde med designerure, og de bruges både i hverdagen, på arbejdet og i de lidt finere sammenhænge. Uret har forskellig betydning fra person til person – for mange handler et om at have et værktøj til at holde styr på tiden, men et designerur er meget mere end det.

Et sikkert stilelement

Urets elegance er et tidløst element i ethvert look, hvad enten det gælder hverdag eller de mere formelle sammenhænge. Armbåndsuret er et uerstatteligt stilelement, og ingen andre accessoires ser ud eller fungerer som uret, og på den måde er det med til at give en stilfuld kant, som kun uret kan. Signalværdien, et ur giver til et look, er stærk – man fremstår selvsikker og orienteret, og følelsen af elegance er uundgåelig. Der findes en lang række muligheder, når det gælder design og farver, og dermed findes der et ur til enhver stil og ethvert look. Når det gælder designerure, er det især populært med en minimalistisk inspireret stil. På den måde kan det samme ur passe til alle anledninger. Selvom et ur er designet minimalistisk, kan det dog sagtens være unikt i sig selv og sætte et personligt præg på stilen.

En investering i alle sammenhænge

En betydelig årsag bag designerurets popularitet er imidlertid også, at det er en holdbar investering. Kvalitet er afgørende for, hvorvidt et ur kan holde i lang tid og se lige så pænt ud, som da det blev købt. Her kommer designeruret til sin ret, da det holder sin værdi og endvidere kan stige i værdi, hvis man passer godt på det.

Eftersom uret bruges i mange forskellige sammenhænge, skal det tilsvarende kunne holde til hverdagslivets skrammer uden at gå i stykker eller blive slidt ned. Netop derfor er et godt ur en fornuftig investering. Selvom designerure naturligt nok ligger i en anden prisklasse end de masseproducerede ure, kan man med fordel søge efter designerure online, da der her er mange gode, certificerede forhandlere at finde, som har et bredt udvalg af gode ure.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.