Annonce
Sport

Davidsen savner marginalerne

Viljormur Davidsen og VB har du tabte tre af de seneste fire kampe og er uden sejr siden sæsonpremieren midt i juli. Arkivfoto: Morten Pape

I Superligaen falder straffen for fejl hårdt, og det kostede ifølge Viljormur Davidsen VB dyrt i opgøret mod OB.

Vejle: Marginalerne er i øjeblikket ikke med Vejle Boldklub, og det gør ondt.

Søndag tabte VB hjemme med 2-0 til OB efter en kamp, som fynboerne afgjorde med to scoringer i slutningen af første halvleg.

- I slutningen af første halvleg havde vi en mulighed for at udligne til 1-1 i forbindelse med et hjørnespark, men bolden sprang i den situation ikke vores vej. I den situation manglede vi, at marginalerne gik vores vej, og i stedet for 1-1 scorede OB næsten lige bagefter til 2-0, sagde Viljormur Davidsen efter kampen.

På den led lignede OB-kampen ifølge Viljormur Davidsen dén, VB en uge tidligere spillede mod FC Nordsjælland.

- Da misbrugte vi lige inden pausen en giga-chance, og i stedet for at gå til pause med 1-1 var vi bagud, sagde den færøske landsholdsspiller.

Satsede på hurtig reducering

Det er dog en tilsnigelse, hvis skylden for VB-nederlaget placeres hos marginalerne, for det var et par store fejl hos hjemmeholdet, som førte til kampens to scoringer.

- Vi gav for lette mål væk, og de mål dræbte kampen. OB spillede sig ikke selv til ret meget, for det meste af det, OB havde, skyldtes vores fejl, mente Viljormur Davidsen.

Og den slags fejl er der efter Viljormur Davidsens vurdering ganske enkelt ikke plads til:

- I Superligaen straffes store fejl med mål, og der er ganske enkelt ikke råd til så store fejl, som vi lavede, hvis vi skal have point.

Nede 2-0 blev det i anden halvleg svært for VB-mandskabet, som aldrig kom i nærheden af point.

- Vi satsede på en hurtig reducering, og vi kom også til flere gode indlæg, men som tiden gik, uden vi scorede, blev det meget svært for os, sagde VB-backen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce