Annonce
Give

DcH Give fejrer 50 års jubilæum

Der bliver masser af action, når DcH Give på søndag inviterer til 50 års fødselsdag. Foto: Jim Hoff

Hunde og hundeførere fejrer dagen ved at invitere til fødselsdagsfest i klubhuset på Dyrskuevej. Det sker på søndag.

Annonce

Give: Det var næppe et led i den almindelige oprørsstemning i 1968, at en flok hundeentusiaster i Give og omegn gik sammen og dannede Dansk Civil Hundeførerforening i Give.

Foreningen viste sig langtidsholdbar og i dag holder den til på Dyrskuevej i Give med faste træningstider tirsdage og torsdage i sommerhalvåret og lørdage i den mørkere tid. Klubben råder i dag over 13 trænere fordelt på agility, lydighed, rally, legestue/hvalpe og unghunde og voksne begynderhunde.

Søndag 9. september afholder foreningen reception i klubhuset på Dyrskuevej 9 fra klokken 13. Her byder den nye formand Henriette Aagaard velkommen. I dagens anledning er DCH Give værter ved et stykke smørrebrød, ligesom der vil være indslag og taler på programmet.

Først vil en repræsentant for Landsforeningen holde tale efterfulgt af en repræsentant for DcHs Kreds 2, som Giveklubben er en del af. Så kommer der ekstra liv i kludene, når nogle af klubbens dygtige medlemmer og deres hunde giver en lille opvisning.

Der sluttes igen af i klubhuset, hvor klubben vil give kaffe, og her vil der blive overrakt en erkendtlighed til Vagn Friis, der nøjagtigt som klubben kan fejre sit 50-års jubilæum. Klublegenden vil i den i forbindelse holde en tale for de fremmødte, og han har helt sikkert har masser af gode historier med til publikum.

Af hensyn til forplejningen skal der for ikkemedlemmer ske tilmelding til arrangementet til formand Henriette Aagård via mail til formand@dch-give.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce