Annoncørbetalt indhold

De 5 køkkenredskaber, der burde være i alle køkkener

Har du nogensinde tænkt over, hvad de 5 vigtigste ting i dit køkken er?
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Er du i tvivl, kan du jo starte med at spørge dig selv: Hvis du kun måtte tage 5 ting med fra dit køkken med på en øde ø - eller måske bare et øde køkken - hvad ville du så tage med?

Vi har her samlet de 5 køkkenredskaber, der burde være i alle køkkener - og som langt de fleste finder essentielle for at have et velfungerende og veludrustet køkken. Du har garanteret allerede en del af dem i dit køkken (de er trods alt helt uundværlige), men læs vores liste alligevel - du får nemlig også et par gode tips og tricks med i handlen.

1. Potter, pander og ildfaste fade

Potter, pander og ildfaste fade i flere forskellige størrelser er helt essentielle for et velfungerende køkken. Med disse ved hånden har du mulighed for at lave et uendeligt antal af retter - og så kan du slå tre fluer med ét smæk. Du kan nemlig både lave, servere og opbevare maden efterfølgende. Derfor er gryder, kasseroller, stegepander, grillpander og så videre helt uundværlige i det velfungerende køkken.

2. Køkkenknive

Knive i forskellige størrelser til forskellige formål såsom grøntsagsknive, brødknive og så videre er helt uundværlige i det velfungerende køkken. Investerer du i et sæt gode knive, har du kvalitetsknive, der gør din madlavning nemmere hver eneste dag i mange år.

En god kniv er kokkens svar på malerens pensel, så sørg for godt greb og en god balance, når du investerer i køkkenknive. De rigtige køkkenknive gør det meget sjovere at lave mad, da alt går meget lettere - og det afspejler sig i den grad på resultatet. Sørg desuden for at vedligeholde dine knive, så holder de meget længere.

3. Køkkenartikler

Med køkkenartikler mener vi “alt det løse” såsom grydeskeer, paletknive, piskeris og suppeskeer. Det er alt sammen noget, som du bare har, men som stadig er helt uundværligt, når du både skal lave og servere mad.

Tænk engang - hvordan skulle du ellers jævne sovsen eller vende maden i wok’en? Vi tænker måske ikke så meget over det, men vi bruger køkkenartikler til rigtig mange ting i køkkenet, og det gælder alt fra spejlæg til at vende bøffer på panden.

4. Skåle

Skåle er helt uundværlige - både under madlavningen, til servering og generel opbevaring. Og det gælder faktisk både, når du bager, eller når du laver mad. Skålene bruger du til at holde orden under madlavningen eller bagningen, så du meget lettere kan overskue projekt madlavning.

Derfor er det også helt essentielt, at du har skåle i flere forskellige størrelser. Brug dem under madlavningen, til servering eller til opbevaring efterfølgende.

5. Skærebræt

Et skærebræt - ja, det giver vel næsten sig selv, medmindre du gerne vil ridse dit køkkenbord. Skærebræt i forskellige kvaliteter bør være fast inventar i alle køkkener. For fuld funktionalitet bør du have både skærebræt i træ og plastik, da hver slags er god til hver sin ting.

Tip! Brug små skærebrætter i lækkert træ til servering for et råt, skandinavisk udtryk. Flere små skærebrætter er desuden oplagt at bruge til eksempelvis tapas og middagsselskaber.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.