Annonce
Billund

De frivillige i Billund Kommune fejres med fest

De frivillige i Billund Kommune fejres også i år med en stor fest. Pressebillede
27. september er det Danmarks nationale frivillighedsdag, Frivillig Fredag. Den dag hyldes frivillige over hele landet. I Billund Kommune markeres dagen med en frivilligfest i Billund Idrætscenter.

Billund Kommune: - Vi vil takke de frivillige i Billund Kommune ved at give dem en hyggelig aften, hvor det er de frivillige, der er i centrum og bliver forkælet, siger Gurli Hansen, formand for Frivilligrådet i en pressemeddelelse.

Derfor inviterer Frivilligrådet alle frivillige på det sociale område til frivilligfest i Billund Idrætscenter.

Til frivilligfesten skal de frivillige bare læne sig tilbage og nyde en hyggelig aften i selskab med andre frivillige. Medlemmer af Billund Kommunes byråd vil stå for servering af kaffe og kage, og borgmester Ib Kristensen vil deltage i festen og holde festtale for de fremmødte. Til frivilligfesten vil der også være tid til at lære frivillige fra andre foreninger at kende, og Frivilligrådet vil orientere om nye tiltag på frivilligområdet.

Musiker og sanger Karina Holgersen vil sammen med sin søn David stå for underholdningen. De vil sørge for høj stemning og godt humør med musicalsange, sange fra den danske sangskat og fællessange imellem aftenens indslag.

Annonce

Årets forening

Som afslutning på aftenen kårer Frivilligrådet Årets Forening 2019 og præsenterer en festsang, som er blevet skrevet særligt til de frivillige i Billund Kommune.

- Vi håber, at mange frivillige vil tage imod invitationen, tage deres medfrivillige under armen og nyde en hyggelig aften i godt selskab, siger Gurli Hansen.

På Frivillig Fredag kan man også møde Frivilligrådet på Torvet i Grindsted klokken 14 til 17. Frivilligrådet vil med en frivillighedscafé i bymidten sætte fokus på de frivillige foreninger i Billund Kommune og Frivilligrådets arbejde for at støtte og udvikle det frivillige sociale arbejde.

Besøgende, der kommer forbi caféen, kan få et æble eller et stykke kage, prøve aktiviteter med fokus på frivillighed og høre mere om Frivilligrådets arbejde, kommunens mange foreninger og muligheden for at engagere sig som frivillig.

Tilmelding til frivilligfesten er nødvendig og skal ske senest 19. september på www.billund.dk/frivilligfredag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Erhverv

Hundredvis af jakker i ny pop op-butik

Annonce