Annonce
Give

De glade Giveraffer er tilbage på golfsavannen

Succesen med golf for en yngste fortsætter i år i Give Golfklub, hvor Giverafferne har været i ilden tre gange.Foto Bent Poulsen
I 2019 lancerede Give Golfklub et tiltag med de mindste golfspillere som målgruppe. Et lege- og hyggeorienteret golfprojekt, der fik det børnevenlige navn “Giverafferne”. Konceptet blev en succes og dermed også et forbillede for andre golfklubber.
Annonce

GIVE: Give Golfklub er som så mange andre foreninger hele tiden observant på, hvordan man rekrutterer nye medlemmer. Ikke mindst er det vigtigt, at få nye unge folk med ind under fanerne, og i den ånd søsatte golfklubben i 2019 et friskt nyt projekt, der fik navnet ‘Giverafferne’. Og med navnet in mente, er man nok ikke i tvivl om målgruppen.

Det var blandt andet Bent Poulsen, der er formand for klubbens juniorudvalg, der var med til at kickstarte projekt, og han kan se tilbage på et flot forløb med fin opbakning.

- Det blev en stor succes med masser af golfleg for de yngste spillere, der typisk er 6-9 år. I år blev sæsonstarten udsat nogle måneder på grund af coronaen, men nu er Giverafferne igen sluppet løs på savannen og det med højt humør, fortæller Bent Poulsen og tilføjer:

- Der leges og hygges, og næsten uden at børnene selv opdager det, så spilles og trænes der også golf. Så selv om der er fokus på sjov, leg og socialt samvær, så “smugles” der også lidt golfkundskaber ind af bagdøren.

Bent Poulsen kan ydermere oplyse, at tilgangen af nye Giveraffer i år har været tæt på overvældende, hvilket betød, at de første træningsgange grundet det glædelige mylder af unge golfglade poder var en smule kaotiske.

Men nu har holdet bag Giverafferne fået struktureret træningen en smule, og det fungerer ifølge Bent Poulsen rigtig godt med mindre grupper.

- Vi er faktisk oppe over 30 Giveraffer, og de kan jo være lidt svære at holde styr på, så en opdeling i mindre træningsgrupper er vigtig, konstaterer Bent Poulsen med et skævt smil.

Annonce

Fem ganges gratis prøvetræning

I løbet af sommerens første tre uger har golfklubben fået i omegnen af 20 nye Giveraffer, og der kommer stadig nye til. De unge mennesker træner hver mandag eftermiddag i en times tid sammen med en pro-træner og tre-fire frivillige.

Konceptet er funderet på en masse sjove lege, hvor selve golfen er integreret i legene/spillene.Foto Bent Poulsen

Man kan prøve at deltage i den legebetonede Giveraf-træning en fire-fem gange gange gratis. I år har golfklubben grundet den sene opstart valgt at halvere kontingentet, der i forvejen er meget lavt.

- Man kan låne udstyr de første gange, og hvis ikke man vil købe, tilbyder klubben, at man kan leje et sæt golfkøller. Er Giveraffen vokset til næste sæson, skiftes der bare til et større sæt, fortæller Bent Poulsen.

På www.givegolfklub.dk/ kan du finde yderligere oplysninger om det glimrende tiltag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce