Annonce
Vejle

De har holdt sammen i 25 år: Tove og Brian inviterer alle til gratis koncert

Tove Bjørn Jensen og Brian Kofod Jensen kan 20. august fejre 25 års ægteskab, og det markeres med fest og gratis operakoncert. Privatfoto
Sognepræst Tove Bjørn Jensen og Brian Kofod Jensen fejrer sølvbryllup med fest og en operakoncert, hvor alle er velkomne.

Vejle: Tirsdag 20. august kan sognepræst ved Nørremarkskirken Tove Bjørn Jensen og systemudvikler Brian Kofod Jensen fejre sølvbryllup.

Det markeres på dagen med morgenkaffe klokken syv på hjemadressen, Nørre Alle 21, Vejle, hvor alle er velkomne.

Derudover har sølvbrudeparret valgt at fejre sølvbrylluppet med en koncert i Nørremarkskirken 24. august klokken 13 med operasanger Mette Østergaard og efterfølgende reception i Nørremarkskirkens Ungdomscenter, Moldevej 1B, 7100 Vejle. Koncerten er åben for alle, og man er også meget velkommen til den efterfølgende reception.

- Vi har valgt at holde en koncert, fordi vi begge holder meget af at synge og har sunget i kor. Og så kender vi Mette Østergaard, som giver koncerten. Koncerten er for alle, fordi vi gerne vil have, at alle som har lyst til at kigge forbi og sige tillykke, kan gøre det, siger Tove Bjørn Jensen.

Hun og Brian Kofod Jensen mødtes, da de var blot 17 og 18 år, og de kan begge se tilbage på nogle lykkelige år sammen.

- Vi har kendt hinanden længe - 32 år. Jeg tror, at mange par vokser fra hinanden med årene, men vi har formået at udvikle os sammen, siger Tove Bjørn Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce