Annonce
Alarm 112

De lod æggene være: To mænd stjal pengekasse og bord

To gerningsmænd blev fanget på video, da de stjal et bord med en fastboltet pengekasse fra en salgsbod i en landejendom ved Ny Højen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Ny Højen: Pengekassen var boltet til et bord, så de to gerningsmænd stjal både pengekasse og bord fra en landejendoms æggesalgsbod på Aldebertsmindevej syd for Ny Højen.

Det skete i tiden mellem tirsdag klokken 19 og onsdag klokken 22. Det foregik fra en staldbygning, hvortil der var adgang gennem en gårdsplads.

Det hele er optaget på tydelige billeder fra videoovervågning, som er overladt til politiet. Derfor ved man, at der skal ledes efter to mænd af østeuropæisk udseende.

Annonce

Den ene er 35-45 år, almindelig af bygning, 170-180 centimeter høj, med let brunlig hud. Blandt tøjet er grøn armykasket, joggingbukser med hvide striber og sorte sko med hvide såler.

Den anden er 30-50 år, 170-180 centimeter høj, fedladen kropsbygning, han havde en grå skuldertaske, en rød T-shirt under en almindelig åbentstående jakke, busker med hvide striber, sorte sko med hvide såler.

Politiet vil gerne høre nærmere om de to gerningsmænd, der fik et mindre kontant beløb ud af tyveriet. Plus bordet og pengekassen, naturligvis. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce