Annonce
Erhverv

De redder liv: Jellingfirma vokser og flytter

Morten Berthelsen til venstre og Thomas Philipsen er i gang med flyttearbejdet, efter at de har lagt deres to virksomheder sammen i større lokaler på Nordkrogen. Foto: Leif Baun

Life2Save og Helpus fra Billund går sammen i nye lokaler på Nordkrogen.

Annonce

Jelling: - Det er anden gang på fem år, at en af vore samarbejdspartnere vinder førstehjælpsprisen, som nærmest er en slags Oscar. Så vi må jo gøre noget rigtigt.

Sådan siger Thomas Philipsen, medindehaver af Life2Save på Nordkrogen i Jelling, efter en af firmaets kunder løb med årets førstehjælpspris herhjemme.

Endnu et tegn på det med at gøre noget rigtigt er, at virksomheden netop er flyttet i nye og større lokaler. Det sker i naboejendommen, hvor der blev ledig plads efter, at den sidste rest af ACT Etiket (tidligere Norcon) rykkede til Kolding pr. 1. marts.

Samtidig er antallet af medarbejdere vokset, fordi Life2Save er gået sammen med Helpus fra Billund. Denne virksomhed grundlagde Morten Berthelsen for snart to år siden. Før da arbejdede han i førstehjælpsbranchen i Københavnsområdet. Allerede den gang talte de to mænd om at gå sammen i et fælles firma.

Det er anden gang på fem år, at en af vore samarbejdspartnere vinder førstehjælpsprisen, som nærmest er en slags Oscar. Så vi må jo gøre noget rigtigt.

Thomas Philipsen
Rådgivning og forebyggelse af ulykker på byggepladser er et stort felt for Jellingbaserede Life2Save. Det samme gælder kurser i førstehjælp, der via tolke gennemføres for alle på byggepladsen, også udenlandske håndværkere. Billedet er fra HP Byg, der vandt årets førstehjælpspris og er kunde hos Life2Save. Foto: Søren Fiil Visby
Annonce

Jelling er perfekt

- Vi overvejede, hvor vi skulle have lokaler. Vejle eller Horsens. Men det er dobbelt så dyrt de to steder, og vi får ikke noget, der er bedre end her. Samtidig er Jelling let tilgængelig fra Billund, siger Thomas Philipsen. Det sidste betyder, at Morten Berthelsen kan cykle på arbejde.

Den nye firmastruktur trådte i kraft til nytår under et fælles cvr-nummer. Men begge firmanavne bevares, for det er for besværligt at ændre. Lars Rasmussen, der oprindelig grundlagde Life2Save, går på fuld tid, og desuden er der én i bogholderiet. Seks freelancere holder førstehjælpskurser.

Annonce

360 graders indsats

Life2Save forbindes på hjemegnen nok mest med levering af hjertestartere, men virksomheden arbejder med et såkaldt 360-graders-koncept på seks områder indenfor tryghed, sikkerhed og arbejdsmiljø.

- Vi forhandler førstehjælpsudstyr og hjertestartere, samt gennemfører kurser i ergonomi, adfærdssikkerhed og psykisk arbejdsmiljø. Vi rådgiver også, siger Thomas Philipsen.

Byggepladser og folkekirken er to vigtige områder for Life2Save.

Modsat tidligere sættes mange hjertestartere i dag op, så de er tilgængelige for alle døgnet rundt, og nogle byggerier får en hjertestarter som gave fremfor en plante.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce