Annonce
112

De slår hovederne fra: Unge sprang ned på jernbaneskinnerne

Politiet har været i aktion i Vejles alkoholbaserede natteliv flere gange i løbet af natten til torsdag. Arkivforo: Axel Schütt
Annonce

Vejle: Uro i nattelivet på Dæmningen i Vejle er en jævnligt forekommende overskrift hos politiet. Også fra natten til torsdag kunne Sydøstjyllands Politi berette om flere episoder fra denne kategori.

Torsdag klokken 01.00 valgte en person at urinere op ad Den Knæhøje Bar på Dæmningen. Det gjorde den 19-årige mand uheldigvis, mens en politipatrulje kørte forbi, og den bommert kommer til at koste.

Der er også noteret to personer for overtrædelse af jernbaneloven. Klokken 01.23 torsdag fik politiet anmeldelse om, at en gruppe unge på Vejle Banegård var provokerende og sprang ned på skinnerne til fare for sig selv og gene for andre på perronen og eventuelle tog, der kom ind. To blev noteret: De var begge mænd fra Risskov i Aarhus, den ene 19 og den anden 18 år.

Mellem klokken 03.25 og 04.09 fik en mand mange chancer for at trække sig fra mere ballade. Men gentagne opfordringer fra politiet kunne ikke trænge gennem alkoholtågerne hos den 19-årige mand fra Vejle. Derfor blev han taget med til detentionen for at sove rusen ud og efterfølgende bødebetaling. /ild

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce