Annonce
Debat

Dejligt, at Dansk Folkeparti allerede nu vælger at støtte vores forslag om en mere uvildig borgerrådgivning

Lars Jensen. Arkivfoto

Læserbrev: Allan Petersen (DF) skal have tak for sin optimisme, når han forudser et rigtigt godt valg for Konservative, når vi til november skal sammensætte et nyt byråd (læserbrevet "Vi vil gerne støtte jer i denne sag til glæde for vores borgere", red.)

Og rigtigt godt bliver det for kommunens borgere, hvis Allan Petersen får ret i sin formodning om, at det nye byråd også vil tælle konservative stemmer. For han har jo helt ret i, at det er byrådets medlemmer, der fremsætter forslag og træffer beslutninger om alt fra den kommunale økonomi til vores grønne profil.

Også selvom vi i Det konservative Folkeparti bryster os af, at forslag, som er groet i vores baghave - Grønt Råd, undersøgelse af beskæftigelsesområdet, veteranpolitik, aktivitetspulje til plejehjem, regulativ for tomgangsreglen for at nævne nogle få - alle er blevet gennemført i denne valgperiode.

Annonce

Så det er på høje tid, at der kommer lidt fornuft ind i byrådet, så vi kan sætte gang i arbejdet med at skabe en reel forandring i Hedensted - både politisk og administrativt.

Derfor er det også glædeligt, at DF anerkender, at det ikke er en optimal løsning med en borgervejleder, der er ansat af kommunen og fungerer i tæt samarbejde med den øvrige forvaltning.

Det kan naturligvis være en foreløbig løsning. For resten af flertalsgruppen i byrådet har længe været arge modstandere af at give borgerne mere lige vilkår, når de kommer i klemme i systemet.

Derfor også dejligt, at Dansk Folkeparti allerede nu vælger at støtte vores forslag om en mere uvildig borgerrådgivning.

For det er naturligvis svært for en ansat i kommunens socialforvaltning at fortælle sine kolleger, hvis de bevæger sig ud ad et forkert spor og er i gang med at træffe beslutninger, der med stor sandsynlighed vil udløse en ankesag, som kommunen vil tabe. Akkurat som det er sket så mange gange før i den forløbne valgperiode. Derfor kan en borgervejleder i kommunalt regi næsten betegnes som vildledning.


Jeg har min bekymring for den politik, som skal gøre glæde for vores borgere. I hvert fald hvis det røde flertal fortsætter med stemmer fra DF.

Lars Jensen


Jeg har min bekymring for den politik, som skal gøre glæde for vores borgere. I hvert fald hvis det røde flertal fortsætter med stemmer fra DF.

For som DF siger "har det ikke været en nem opgave". Så håbet er, at vi kan få et blåt flertal med konservative stemmer for at give glæde til vores borgere.

Jeg vil arbejde for at skabe en kommune, som hjælper og yder omsorg, hvor alle borgere føler sig værdsat og mødes med respekt.

Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Debat

Kronik: Arbejdsmiljøet i bund - Politikere overhører offentligt ansattes afgrundsdybe frustrationer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Danmark For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Alarm 112 For abonnenter

19-årig vejlenser fanget på video og dømt for graffiti-hærværk: Skal betale bøde og erstatning

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce