x
Annonce
Fredericia

Deltag i konkurrencen: Gerda købte sit tøj lokalt og vandt gavekort

Gerda Hougaard vandt tirsdag i Fredericia Dagblads "støt lokalt"-konkurrence. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Gerda Hougaard blev tirsdagens vinder af et gavekort på 200 kroner til Fredericia Shopping.

Til og med fredag 27. marts kører Fredericia Dagblad en konkurrence, hvor du hver dag kan vinde en præmie. Det kræver blot, at du fortæller os om dit lokale indkøb, du har gjort dig i en tid, hvor byens handelsliv har brug for al den hjælp, den kan få.

Det gjorde Gerda Hougaard, som havde været en tur forbi dametøjsbutikken Flair i Gothersgade.

- Jeg er utrolig glad for en forretning som Flair, hvor jeg altid får en god behandling. De er så søde dernede, siger hun.

Gerda Hougaard forklarer, at hun var en af de sædvanlige ture i gågaden, da hun så sit snit til at tage forbi Flair, hvor der på daværende tidspunkt ikke var mange inde. Det blev til en forårsjakke og en bluse.

- Nu er vejret så fint, så nu skal jeg ud at nyde det med en dejlig ny jakke, konstaterer Gerda Hourgaard, som for tiden gør alle sine indkøb lokalt.

- I de her tider skal vi også støtte op om vores egne butikker, så jeg kan slet ikke forestille mig at tage til andre byer for at handle, siger hun.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til fd@frdb.dk, hvor du fortæller om dit indkøb. Hvis du bliver udtrukket som vinder, skal du kunne dokumentere dit køb ved at fremvise en bon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce