Annonce
Debat

Dem, der bliver ramt hårdest af udlændingestramningerne, er rent faktisk de danskere, som i forvejen har rigeligt at slås med i hverdagen

René Vilstrup-Bie. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Læserbrev: Dansk udlændingepolitik bygger på manglende mandsmod og ærlighed overfor de mennesker, som reelt betaler prisen for de stramninger, der bliver indført af de partier, som lefler for de indvandrerkritiske stemmer.

Vi har nu i flere årtier forsøgt at få styr på disse nassende udlændinge - vel at mærke mest de mørke af dem, eller som man siger i det politiske korrekte sprog: dem med anden etnisk baggrund end vestlig.

Vi har forhindret ægteskab for unge under 24. Vi har indført kontanthjælpsloft, sprogskole, forsørgelsespligt, nyttejob, smykkelov osv. Men har det bragt os noget væsentligt i forhold til integration og forståelse for os danskere?

Annonce

Nej, det har det ikke! Hvorfor ikke? Fordi alle disse tiltag, som skulle være til for at få udlændinge til enten at blive integreret eller allerhelst blive væk, rammer skævt. De rammer ikke udlændinge nær så hårdt, som de rammer de danskere, der reelt bliver ramt af alle disse tiltag.

Dem, der bliver ramt hårdest af udlændingestramningerne, er rent faktisk de danskere, som i forvejen har rigeligt at slås med i hverdagen. De syge, de handicappede, dem, der bor alment, dem, der er farvede - undskyld, dem, der ikke ser ud som en etnisk dansker eller vestlig - i det hele taget den del af den danske befolkning, som tit og ofte hverken har ressourcerne eller overskuddet til at sige fra.

Hver gang en politiker kan stille sig frem og sige, at nu har han eller hun gjort noget for at integrere, få udvist eller sørget for, at de nu ikke kan komme ind i landet, så rammer det allermest danskerne - i Danmark og i udlandet.

Det gør det, fordi alle love, regler og bekendtgørelser rammer alle borgere her i landet og ikke kun de udlændinge, som vore politikere reelt vil ramme.

Dette alene fordi ingen af vore politikere har mandsmod til at rette loven imod dem, som de påstår, de vil ramme. Og samtidig er de ikke ærlige nok til at sige, at alle stramninger jo selvfølgelig også vil ramme de svageste og mest udsatte etniske danskere hovedsageligt.

René Vilstrup-Bie

Dette alene fordi ingen af vore politikere har mandsmod til at rette loven imod dem, som de påstår, de vil ramme. Og samtidig er de ikke ærlige nok til at sige, at alle stramninger jo selvfølgelig også vil ramme de svageste og mest udsatte etniske danskere hovedsageligt.

Er det ikke på tide, at vi får en udlændingepolitik, som også reelt er rettet imod udlændinge?

Er det ikke på tide, at vi taler om andre med en vis form for respekt? - også fra Folketingets talerstol!

Er det ikke på tide, at vi reelt prøver at inkludere i stedet for udelukkende at ekskludere?

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020: Nu fratræder direktør 'efter gensidig aftale'

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Vejle

I kan stadig nå det: Men der er ekstra run på bryllupperne på en speciel dato

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Debat

Klarsyn efter kommunalvalget: 10 millioner til skolen skal findes

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Annonce