Annoncørbetalt indhold

Den bedste digitale platform til din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du lige har startet en ny virksomhed op, så ved du allerede, hvor mange ting der skal være styr på. I dag har digitaliseringen medført, at virksomheder og organisationer skal have en digital platform til deres forretning. Det er nemlig vigtigt, som forretning, at have et effektivt system, som kan vise alt det digitale indhold, som virksomheden gerne vil vise frem til omverdenen. Ved du hvad Umbraco er? Det er en CMS-platform, der kan hjælpe dig med at få etableret din virksomhed på markedet. Både virksomheder og udviklere har været glade for valget af Umbraco b2b gennem tiden. Så der er flere gode grunde til, at vælge Umbraco som platform.

Umbraco som platform

Annonce

Det er ikke kun udvalgte eller specielle virksomheder, der kan benytte sig af Umbraco som platform, men derimod alle virksomheder og organisationer, som gerne vil optimere deres digitale platforme. Systemet er især anerkendt idet, at Umbraco både benyttes af professionelle udviklere samt af de virksomheder, som har valgt at implementere systemet. Det er både muligt at køre diverse kampagner og applikationer, og de forskellige muligheder kan derfor tilpasses dig og din virksomheds behov. I og med at Umbraco som platform søger at rumme forskellige virksomheder og organisationer, uanset størrelse, er der sørget for en ekstremt brugervenlig platform. Med en brugervenlig platform menes der, at den er nem og anvendelig samt simpel i designet. I dag er det vigtigt at du har en hjemmeside, som både er i et flot design, der er genkendelig og i rød tråd med din virksomhed eller organisation, samt at hjemmesiden har de ønskede løsninger, som du gerne vil have.

Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Du skal vælge Umbraco CMS til din virksomhed eller organisation, hvis du er til simple men smarte løsninger. Den kan nemlig benyttes til alle former for webløsninger, så der er ikke noget, som platformen ikke kan hjælpe dig med. Platformen er i konstant udvikling, og med platformens professionelle support, kan de tilgodese alle de behov du måtte have. Det er nemlig stensikkert, at du både har krav og ønsker til hvordan designet skal se ud. Umbraco CMS er altså smart, hvis du er en professionel udvikler, men også hvis du er en helt ny bruger. Især start-up virksomheder benytter sig af platformen, grundet det enkle og nemme design, som de fleste hurtigt vil forstå. Derudover er platformen gratis at downloade, men det er valget af løsninger til din hjemmeside, som afgør hvor meget det kommer til at koste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.