Annonce
Vejle

Den Blå Lagune lukker på Fredericiavej efter mange år som bordel

Den gamle hjørnebygning er efterhånden blev umådelig træt. Nye ejere varsler nye tider. Foto: Mette Mørk

Bordeller på Fredericiavej har i årevis haft den røde lygte tændt. Men med nye ejere er prostitution på adressen helt slut.

Vejle: Lysene i vinduerne plejer at være tændt både dag og nat med det afslørende blinkende "Open".

Nu er de slukket, ligesom de normalt hermetisk lukkede persienner er trukket op og giver et sjældent blik ind i stueetagen. Her er der til gengæld helt tomt i det gamle butikslokale. Men det er der ifølge den nye medejer, Talal Taleb, en god grund til.

Bordellet Den Blå Lagune på adressen Fredericiavej 3 er lukket. Det samme gælder for massageklinikken i den lave tilbygning ud til vejen.

På et tidspunkt blev der drevet hele tre bordeller i det afskallede hus, der med årene er blevet mere og mere forsømt at se på.

Annonce

Nu er den lukket og slukket og kommer aldrig igen. Det lover jeg.

Talal Taleb, medejer

Åbner aldrig igen

- Den Blå Lagune har ligget på adressen i årevis. Men nu er den lukket og slukket og kommer aldrig igen. Det gør de andre bordeller i huset heller ikke. Det lover jeg, siger Talal Taleb.

I halvandet års tid har han ejet bygningens øverste etage med Ali Abdulrahim Mohammed Al Faraj. De driver sammen firmaet TA Boligudlejning I/S og lejer boliger ud til privatpersoner i Vejle og flere nabobyer.

For ganske nylig købte de to partnere også stue-etagen. Ifølge genvejen til ejendomsdata ois.dk faldt skødet på plads 16. januar 2018.

Det har ikke været muligt at få fat i ejerne af bordellerne i stueetagen for at finde ud af, om Den Blå Lagune og den tilstødende thai-massageklinik genåbner et andet sted i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce