Annonce
Vejle

Den bygning var ikke til at komme udenom: Se, hvem der vandt årets Vejlepriser

Mandag blev årets Vejlepris uddelt. Både kommunens pris - der uddeles af eksperter - og borgernes pris gik som forventet til Fjordenhus, der her er set fra tårnet på det tidligere Rådhus hen over Havnegade. Foto: Mette Mørk

Vejle: Mandag eftermiddag uddelte Vejle Kommune sin arkitekturpris for 2018. Helt som forventet gik prisen til Fjordenhus, Havneøen 1, 7100 Vejle.

Firmadomicilet har Kirk Kapital A/S som bygherre. Olafur Eliason er kunstner/designer/arkitekt. Bygningsarkitekt er Lundgaard og Tranberg Arkitekter A/S.

Desuden blev Fjordenhus også en overbevisende vinder af Borgernes Arkitekturpris 2018 med 528 ud af de 854 stemmer, der i alt er blevet afgivet.

Der var også priser til et andet byggeri, der har Kirk Kapital A/S som bygherre. Det drejer sig om etageboligerne på Havneøen 8-11 i Vejle. Her er arkitekten Arkitema Architects.

Desuden blev et byggeri i kategorien "enfamiliehus i landzone" hædret. Det drejer sig om huset på Mamrelund 7 i Børkop. Her er bygherre Lars Toustrup-Andersen og Annemette Ravn Elkjær. Huset har haft Tegnenestuen Lorenzen som arkitekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjulboltene var skruet af Toyota

Kultur

Marie fra Roxette er død: Hendes sidste danske koncert var i Jelling, hvor hun sad ned - og lånte en varmeblæser

Kultur For abonnenter

Vi åbner dagens kalenderlåge: Landmanden Leif kæmper for sin troværdighed hver eneste dag

Annonce