Annonce
Vejle

Den bygning var ikke til at komme udenom: Se, hvem der vandt årets Vejlepriser

Mandag blev årets Vejlepris uddelt. Både kommunens pris - der uddeles af eksperter - og borgernes pris gik som forventet til Fjordenhus, der her er set fra tårnet på det tidligere Rådhus hen over Havnegade. Foto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Mandag eftermiddag uddelte Vejle Kommune sin arkitekturpris for 2018. Helt som forventet gik prisen til Fjordenhus, Havneøen 1, 7100 Vejle.

Firmadomicilet har Kirk Kapital A/S som bygherre. Olafur Eliason er kunstner/designer/arkitekt. Bygningsarkitekt er Lundgaard og Tranberg Arkitekter A/S.

Desuden blev Fjordenhus også en overbevisende vinder af Borgernes Arkitekturpris 2018 med 528 ud af de 854 stemmer, der i alt er blevet afgivet.

Der var også priser til et andet byggeri, der har Kirk Kapital A/S som bygherre. Det drejer sig om etageboligerne på Havneøen 8-11 i Vejle. Her er arkitekten Arkitema Architects.

Desuden blev et byggeri i kategorien "enfamiliehus i landzone" hædret. Det drejer sig om huset på Mamrelund 7 i Børkop. Her er bygherre Lars Toustrup-Andersen og Annemette Ravn Elkjær. Huset har haft Tegnenestuen Lorenzen som arkitekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Iskolde gys til terrassen

Annonce