Annonce
Fredericia

Den første uges snakkende julekalender i Christianskirken

For 11. gang byder Christianskirken hver dag på en gæst, der fortæller fremmødte i kirken, hvilke tanker en af kunstner Bjørn Nørgaards mosaikker sætter gang i hos vedkommende. Foto: Christianskirken
Annonce

Fredericia: For 11. år byder Christianskirken fra 1. december på sin julekalender 17.17. Fra og med 1. december til og med 23. december fortæller udvalgte gæster, hvad en af Bjørn Nørgaards glasmosaikker med bibelske motiver sætter i gang af tanker hos dem. Alle er velkomne.

I den første uge er det formand for 6. Juli Komiteen og Forsvarsbrødrene i Fredericia og Omegn Erik Schwensen, provst Børge Munk Povlsen, musicalperformer Cecilie Thiim, konfirmander v. Eva Jerg og Esther Jensen, sognepræst Bente Hjul Johannesen, pædagog Dennis Hedegaard, førtidspensionist Merethe Kasten, der hver tager udgangspunkt i en af kirkens mosaikker.

De mosaikker, der fra 1.-7. december tales ud fra, er (i vilkårlig rækkefølge): Via Dolorosa, Bespisningen, Jesus og Satan, Stormen på søen, Manna i ørkenen, Adam og Eva, Lazarus.

Lazarus. Foto: Christianskirken
Bespisningen. Foto: Christianskirken
Manna i ørkenen. Foto: Christianskirken
Via Dolorosa. Foto: Christianskirken
Adam og Eva. Foto: Christianskirken
Jesus og Satan. Foto: Christianskirken
Stormen på søen. Foto: Christianskirken
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce