Annoncørbetalt indhold

Den lette vej til langt hår

Rigtig mange har sikkert prøvet at stå med ønsket om at få længere hår, men desværre vokser håret bare ikke lige så hurtigt som vi gerne vil have det – i gennemsnit vokser håret faktisk kun mellem 1 og 1,2 cm om måneden, hvilket betyder at det kan tage et helt år at få bare 12 cm længere hår, og det er for nogle, alt for lang tid.

Indholdet er sponsoreret

Samtidig er ikke to mennesker en, og det gælder naturligvis også deres hår. Det betyder derfor at der vil være stor forskel på tykkelsen på håret, styrken i håret og meget mere, hvilket for nogle kan betyde, at det kan være rigtig svært at få langt hår.

Man behøver dog hverken vente i hvad der føles som evigheder, på at få langt hår, og ligeledes behøver man ikke at have kort hår resten af livet, fordi håret simpelthen ikke vil blive længere - man kan nemlig gøre brug af hår extensions for at løse problemet.

Der findes i dag et bredt udvalg af forskellige hår extensions, det både når det kommer til hårfarve, men i særdeleshed også når det kommer til påsætningsmetode. Der findes både de forholdsvis midlertidige løsninger, som clip on extensions, men samtidig også de mere permanente løsninger som coldfusion eller trensehår.

De midlertidige løsninger kan være gode, hvis man eksempelvis blot ønsker langt hår i forbindelse med festlige begivenheder og lignende, enten blot som langt hår, eller med det formål at lave en flot håropsætning til lejligheden. Med clip on extensions kan det ekstra hår let klipses fast til ens eget hår, og ligeledes let klikkes ud igen, når det ønskes.

Drejer det sig om et ønske om mere permanente løsninger med hår extensions, kan man blandt andet benytte sig af cold fusion eller hot fusion extensions, hvor håret sættes på, henholdsvis med såkaldte microringe, der klemmer de små hårtotter fast til ens eget hår, eller ved opvarmning, hvor håret påsættes med keratin.

Personer, der blot ønsker langt hår hurtigt, kan med fordel gøre brug af extensions som en mere eller mindre midlertidig løsning, indtil deres eget hår er blevet så langt som ønsket eller, som tidligere nævnt, ved særlige lejligheder.

Personer der derimod har svært ved at få deres eget hår til at vokse sig langt, kan med fordel gøre brug af mere permanente løsninger.

Plej dine hår extensions

Uanset om man vælger en af de midlertidige løsninger, eller en mere permanent løsning, kan man ikke komme udenom at skulle passe og pleje sine extensions, på lige fod med pleje af ens eget hår.

Hertil følger der naturligvis nogle forskellige guidelines til, hvordan man bedst plejer og passer på sine hår extensions, så de holder sig smukke længere. Der findes blandt andet forskellige shampoo og balsam produkter, der er fremstillet til at give ekstra pleje til extensions. Ligeledes skal man også huske at være mere forsigtig, særligt ved de mere permanente løsninger, når man reder håret igennem.

Det kan samtidig være en god idé at investere i hår extensions af Remy typen, der betyder at alle hårstrå og fibre vender i samme retning, hvilket kan være med til at modvirke at håret filtrer og hurtigt kommer til at se slidt ud.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.