Annonce
Kultur

Den litterære Tysklands-forbindelse

Selma Rosenfeldt-Olsen gæster Vejle Bibliotek. PR-foto
Annonce

Vejle: Danmark og Tyskland fejrer i hele 2020 et kulturelt venskabsår. Venskabsåret bliver markeret med en lang række kunst-, kultur- og debatarrangementer overalt i Danmark og Tyskland. Onsdag 23. september klokken 19 gæster forfatter Selma Rosenfeldt-Olsen Vejle Bibliotek for at fortælle om sin debutroman "Leipziger Tagebuch" og om at oversætte tysk litteratur til dansk.

Selma Rosenfeldt-Olsen er vokset op i Nordjylland, men har boet og levet sig ind i den tyske kultur i Berlin, Leipzig og Hamburg. Opholdet i Sachsens vigtige handels- og industriby og også kulturelt set betydningsfulde storby inspirerede til "Leipziger Tagebuch", som fuld af billedstærk prosa skaber et sindsbillede af ungdommen og det evigt aktuelle spørgsmål om at finde sig selv samt angsten for at gå glip af noget.

Selma Rosenfeldt-Olsen har studeret litteraturvidenskab i København og tysk litteratur og kulturvidenskab i Berlin og underviser nu i litteratur på Rødding Højskole, Danmarks ældste, der fra 1864 lå på den tyske side af grænsen.

Arrangementet er en del af "Trekantlitteratur", som i år udforsker kulturhistoriske forbindelser til vores naboland mod syd.

Der er gratis entré til forfattermødet med Selma Rosenfeldt-Olsen på Vejle Bibliotek. Husk at bestille billet på vejlebib.dk. /feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce