Annonce
Jelling

Den orange Jelling fS-farve har indtaget Gormshallen

I coronatidens nedlukning har centerleder Annette Skov Poulsen og halinspektør Peter Frandsen shinet Gormshallen op. Mest tydeligt er den orange Jelling fS-farve, som præger hallens foyer. Foto: Mette Mørk
Når du træder ind i Gormshallens foyer, bliver du nu mødt af den karakteristiske orange Jelling fS-farve. Det og flere andre tiltag er i sat i værk, mens hallen har været lukket ned på grund af coronaudbruddet.
Annonce

Jelling: Siden regeringen lukkede store dele af Danmark ned onsdag 11. marts, har der ikke været nogle idrætsaktiviteter eller arrangementer i Gormshallen.

- Dengang forventede vi, at nedlukningen nok ville vare længere end 14 dage, men at vi i dag, næsten to måneder senere, stadig ikke må åbne endnu, havde vi ikke forestillet os, lyder det fra centerleder Annette Skov Poulsen.

Den lange ventetid har dog ikke fået Annette Skov Poulsen og halinspektør Peter Frandsen til at ligge på den lade side. Tværtimod.

I stedet har de brugt tiden på en række fornyelser i hallen. Den mest iøjnefaldende ændring er det syn, man møder, når man går ind gennem hallens hovedindgang.

- Vi har efterhånden malet alle rum, men vi har bestemt os for at male foyeren i Jellings farver: nemlig den orange Jelling fS-farve. Væggens tidligere farve var okserød, så vi har måttet male det over en del gange, før det så ordentligt ud, forklarer Peter Frandsen.

Vi havde set frem til nogle travle måneder i marts, april og maj. Heldigvis har det været muligt at rykke de fleste arrangementer til senere på året, så vi kommer til at få et rigtig travlt efterår med fester og andre arrangementer hver weekend.

Annette Skov Poulsen, centerleder i Gormshallen

Annonce

Slut med kolde bade

Alle omklædningsrum er også blevet shinet op med ny maling. Og når hallen åbner igen, kan idrætsudøverne glæde sig til, at vandtemperaturen i bruseren er mere stabil end tidligere.

- Vi har haft en del problemer med at justere temperaturen. De første fem minutter kunne vandet være alt for varmt, indtil det så efterfølgende blev alt for koldt. Derfor har vi nu fået udskiftet et centralt termostat, så nu håber vi ikke, at det bliver et problem fremover, siger Peter Frandsen.

Også nøglesystemet er udskiftet til et elektronisk system.

- Det er meget smartere og fleksibelt. Og så er det mere sikkert med sådan et elektronisk nøglesystem. Det er godt nok en større investering, men vi har fået god støtte fra Vejle Kommune og Jelling Musikfestival, siger Annette Skov Poulsen.

Af andre tiltag er det værd at nævne glasrummet på første sal ved siden af fitnesslokalet. Det er nu lavet om til et mindre møde med plads til omkring 10 personer.

Annonce

Hektisk efterår i vente

Ligesom alle andre steder har Gormshallen været ramt af aflysninger og udsættelser af arrangementer som eksempelvis idrætsstævner, fødselsdage eller konfirmationer. Og ja, så er der selvfølgelig også Jelling Musikfestival, hvor hallen i høj grad plejer at være involveret. Men sådan bliver det bekendt ikke i år, da festivalen er aflyst.

- Vi havde set frem til nogle travle måneder i marts, april og maj. Heldigvis har det været muligt at rykke de fleste arrangementer til senere på året, så vi kommer til at få et rigtig travlt efterår med fester og andre arrangementer hver weekend. Alt er stort set booket, men der er da enkelte dage, hvor vi godt kan presse noget ind, hvis det bliver aktuelt, fortæller Annette Skov Poulsen.

Hun og Peter Frandsen har senere på året også et andet projekt, der ligger og venter. For om nogle måneder rykker Fysiofit Jelling ud af lokalerne på første sal. I stedet skal disse lokaler lægges sammen med det store mødelokale. Det giver mulighed for, at Gormshallen kan afholde større møder og arrangementer, uden nødvendigvis at tage en af hallerne i brug.

- Men det bliver nok først i det nye år, at det bliver gjort færdigt, fordi vi får så travlt et efterår, lyder det fra Peter Frandsen.

Det lille "glasbur" er blevet indrettet til mødelokale, så det fremover kan bookes og give plads til møder med få deltagere. Foto: Mette Mørk
Omrokering, maling og en masse små forbedringer. Foto: Mette Mørk
Omklædningsrummene var allerede ved at blive gjort i stand inden coronavirus lukkede hallen, men nu står rummene helt færdige. Og den glædelige nyhed er, at der er skiftet et centralt termostat, der forbedrer vandtemperaturen i baderummet. Foto: Mette Mørk
Massagestolen er kommet ud af glaskontoret og står nu i krogen ved sofaerne på første sal. Foto: Mette Mørk
Nyt låsesystem er monteret. Her ind til skytternes klubrum. Foto: Mette Mørk
Jellings sportsfarve er nu også blevet vægfarve. Foto: Mette Mørk
Det lille 'glasbur' er blevet indrettet til mødelokale, så det fremover kan bookes og give plads til møder med få deltagere. Foto: Mette Mørk
Den nye multibane mellem den nye kunstgræsbane og Gormshallen bliver også snart klar. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce