Annoncørbetalt indhold

Den perfekte gave til de nybagte forældre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange mennesker har stået i den situation, hvor en veninde, en søster eller en kollega lige har født, og hvor man skal finde en gave til den lille familie. Men hvad er den bedste og mest brugbare gave? Er det til baby, til mor, til far eller noget der kan glæde dem alle? Hvis du også er i tvivl, så kommer der her inspiration til den perfekte gave til de nybagte forældre.


Annonce

Den praktiske

Det er ingen hemmelighed, at en ny baby kræver rigtig mange praktiske indkøb. Det kan være alt fra de store ting som barnevogn og puslebord, til de små som et lager af sutter og en håndfuld gode hagesmække. Derfor kan de nybagte forældre blive rigtig glade for et bidrag hertil. Du kan for eksempel købe et lille lager af bodyer uden ærmer i økologisk bomuld, så forældrene ikke konstant skal vaske tøj, når junior skal skifte tøj flere gange om dagen. Hvis den lille nye er født i eller op til vinterhalvåret, kan det også være en god idé at investere i en lækker heldragt i merinould, som baby kan have på på de lange gåture under barslen.


Den sjove

Hvis du synes, at det bliver lidt kedeligt med en praktisk gave, kan du også gå den lidt sjovere vej. Det kan for eksempel være et gavekort til massage, ansigtsbehandling eller noget tredje til den nybagte mor. Det er især en god idé, hvis du kender moren bedst, da hun helt sikkert vil have brug for lidt forkælelse efter en lang graviditet og en hård fødsel. En anden god gave til den trætte mor, kan også være noget til hjemmespaen, for eksempel en lækker olie eller et massageapparat. Morens krop er ofte lidt presset efter en fødsel, og derfor vil hun uden tvivl sætte stor pris på selvforkælelse.


Den gode 

Et sidste alternativ, når du skal fejre at der er kommet en lille ny til verden, kan være noget der mere er beregnet til hele familien. Det kan for eksempel være bøger, som forældrene kan læse op af, en uro eller et andet stykke legetøj der kan optage baby i en rum tid, så forældrene kan få et øjeblik til dem selv. Hvis du kender begge forældre godt, kan du også tilbyde dem en aften med babysitning, så de kan komme på date eller eventuelt bare slappe lidt af. Dette gælder dog nok først, når den lille er blevet lidt større.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.