Annoncørbetalt indhold

Den perfekte terrasse til de varme sommeraftener

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er over os, og det inviterer til mange gode stunder i haven, hvorfor det jo er helt perfekt at have en lækker terrasse. Der er mange måder hvorpå man kan få en god terrasse, og i enkelte tilfælde er det blot mindre opgraderinger, der kan gøre en stor forskel.

Det er ikke altid at det danske sommervejr byder på meget sol, men når vejret endeligt er med os, så er det danske sommer noget af det smukkeste, og det bør man nyde på sin egen terrasse!

Annonce

I denne artikel kommer vi ind på et par kriterier som helst synes at skulle være opfyldt, hvis man ønsker at optimere hyggen hjemme på terrassen.


Man skal kunne gå i bare tær

Det er vigtigt at man er komfortabel på sin terrasse, og når vejret er godt, er der ikke noget mere behageligt end at kunne gå rundt i bare tær. Det kræver dog, at man har et rent og behageligt underlag, som f.eks. en træ-terrasse, der tillader at man kan have bare tær. Thermowood.dk har et stort udvalg af træ materialer, der er ideelle til mange forskellige formål – herunder at bygge en træterrasse i høj kvalitet, der sikrer at man kan bevæge sig komfortabelt rundt i bare tær.


Mulighed for sol og skygge

En god terrasse indebærer at man har mulighed for at hænge ud i solen såvel som i skyggen, så man ikke er nødsaget til at gå indenfor, hvis det bliver for varmt, eller hvis man blot ønsker at sidde og nyde et måltid i skyggen uden at solen bager på en.

Derfor kan man med fordel anrette en overdækket terrasse, så man også kan sidde i skyggen. Man kan dog også købe en pavillon, eller en god stor parasol, hvis ikke man ønsker eller har en overdækket terrasse. Det er også mere behageligt at sidde udenfor, på de sene aftenener hvor duggen falder ned, når der er overdækket.


Gode havemøbler

Den sidste ting som er et decideret must på en god terrasse, er gode havemøbler. Det er vigtigt at man ikke blot køber et par lænestole, og tænker at det kan gøre jobbet. Nej – skal man have en selskabsterrasse, så er det vigtigt med gode havemøbler.

Man kan typisk dele det op i to. Et loungesæt, og et spisesæt. Så er man ligesom dækket ind til det mere formelle og praktiske, men har også mulighed for at trække sig over i loungesættet når der virkelig skal slappes af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.