Annonce
Vejle

Den store bagedyst smitter af på Vejles børn

Vejles børn er tilsyneladende blevet bidt af bagekunsten. Det er formentlig tv-programmet Den store bagedyst, der har tændt de unge. Arkivfoto
Vejle - Tv-konkurrencen "Den store bagedyst" har smittet børn i Vejle Kommune med lyst til at bage kager, lege med chokolade og lære at lave flødeboller.

Det vidner Vejle Kommunes vinterferiepas for næste uge med al ønskelig tydelighed om, for her er det netop kagekurserne, der hitter stort.

- Det er også vores teori, at "Den store bagedyst" har smittet af på børns lyst til at bage og pynte kager. Kage-kurserne hitter nemlig både her i Vejle og i centerbyerne, fortæller assistent Louise Jensen, Kultur & Fritid, Vejle Kommune.

Der er også stor interesse for at lære at bage pizza, sådan som børn kan lære det på Midtbyskolen i Vejle af den erfarne underviser, Hanne Rønberg.

10 til 12-årige er flittige

Vanilla Chocolatier & Konditori står for kurser i at lave flødeboller og lege med chokolade, og begge dele er meget efterspurgte.

790 børn er foreløbig tilmeldt Vejle Kommunes feriepas i skolernes vinterferie, og det er stort set samme antal, som de seneste år.

- Vi har i år sørget for, at de forskellige tilbud er delt mere aldersmæssigt op, så de ikke favner så bredt som hidtil, men er mere målrettet en speciel aldersgruppe. Det er vores erfaring, at det er bedst at gøre det på den måde, fortæller Louise Jensen.

Det er især gruppen af børn i alderen fra 10 til 12 år, der er flittige brugere af de kommunale ferietilbud.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Eva Buxbom i hårdt selskab i Dubai

Vejle For abonnenter

Tjek her: Sådan stemte din politiker i Jytte Jensen-sagen

Annonce