Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Posthusgrunden bør have et højhus - og en park, gerne med en sø

Sådan kan Posthusgrunden anvendes, foreslår Troels Vesterlund. Illustration: Troels Vesterlund

Læserbrev: På baggrund af de seneste dramatiske udmeldelser om Kvickly og posthusgrunden mener jeg, at denne skitse er den eneste reelle løsning for posthusgrunden.

Således er alle ønsker fra de fleste borgere her opfyldt:

1. Grunden holdes så vidt muligt fri til en park evt. med sø, mange træer osv.

2. Beboerne, ejere som lejere, (der betaler for projektet), rykker længere ud mod Fredericiavej, som samtidig skaber en afskærmning til parken.

3. Med dette koncentreres boligbyggeriet derfor på et meget mindre areal med dertilhørende øgning af byggehøjde - her inkluderet en ny høj "Søster".

4. Sønderbrogade bevares.

5. Godsbanen bevares til musik, (ungdoms-)kultur og skaber en akse over til Ungdomshuset, og arealet herimellem kan udnyttes til kreativt og innovativt foretagsomhed, evt. skate.

6. Kvickly flytter og sikrer sig selv og de handlende en mere optimal placering.

7. Der kommer et kæmpe parkeringshus på den anden side af togbanen, ved renseanlægget. Dette ligger vist fast nu.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møbelhus: Vejle har fået en Ilva

Mest læste

Annonce