Annonce
Vejle

Denne venstremand tager ansvaret for kommunens lokalsamfund

- Alle vores lokale netværk skal opleve, at de er i "centrum", lover Thyge Havgaard Bjerring. Venstremanden er netop tiltrådt som ny formand for kommunens udvalg for lokalsamfund og nærdemokrati. - Her er han fotograferet ved stemmeoptællingen efter det seneste kommunalvalg. Arkivfoto: Mette Mørk
De sidste dønninger efter folketingsvalget betyder formandsskifte i Vejle Byråds udvalg for lokalsamfund og nærdemokrati. Den nye formand kender udvalget indefra.

Vejle: De sidste dønninger i kølvandet på folketingsvalget i juni er ved at rulle igennem Vejle Byråd.

Som bekendt valgte Venstres Christoffer Aagaard Melson at blive i byrådet, men han trak sig fra sin post som formand for teknisk udvalg, fordi han har fået sæde i Folketinget. Han overlod formandsstolen til partifællen Gerda Haastrup Jørgensen, som allerede har holdt sine første taler på kommunens vegne.

Hun vinker til gengæld farvel til sin hidtidige post som formand for udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati og overlader den til Thyge Havgaard Bjerring (V). Thyge Havgaard Bjerring har allerede sæde i udvalget, så han kender arbejdet godt.

- Det er et stort ansvar at arbejde politisk med lokalsamfund. Jeg glæder mig til som formand at fortsætte det gode samarbejde med de lokale netværk sammen med resten af udvalget. Alle lokale netværk skal opleve, at de er i "centrum", og vi skal gribe den lokale, naturlige vækst og udvikling, hvor den sker, og samarbejde i gensidig respekt for de muligheder, der lokalt er til stede, siger Thyge Havgaard Bjerring i en pressemeddelelse om sin nye post.

Omrokeringerne i Venstre påvirker ikke udvalgenes øvrige poster. Konservatives Kim Hesel fortsætter således på sin næstformandspost i teknisk udvalg, mens Dansk Folkepartis Svend Erik Nielsen fortsætter som næstformand for udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati.

De to formandsskifter er effektueret med omgående virkning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce