Annonce
Give

Der bliver også mulighed for jul i fællesskab i år

De slider bravt i det, de frivillige i Give Y's Men's Klub, blandt andet med at fælde, binde og klippe gran til kirkerne på Vesterbro i København. Det tjener de lidt penge på og det giver overskud til også at være med til at arrangere "Jul i fællesskab". Privat foto.
Give Y's Men's Klub og Give - Vorslunde Menighedsråd er klar i Sognehuset 24. december. Det er en god nyhed for mennesker, der af forskellige årsager ikke har nogen at tilbringe juleaften sammen med.
Annonce

Give: Juleaften er måske den aften, man nødigst vil være overladt til kun sit eget selskab. Men for nogen er det et vilkår.

Nogen kan af den ene eller anden grund være henvist til deres eget selskab. For nogle er familien ikke nødvendigvis det rigtige selskab denne aften. Der kan være tale om tab af forskellige slags eller kan være tale om konflikter.

For dem har Give Y's Men's Klub og menighedsrådet i Give - Vorslunde et godt tilbud. Det er et tilbud om jul i fællesskab med andre, der er i samme situation. Opskriften er stort set den samme, som har været brugt de foregående år.

Arrangementet starter i Sognehuset klokken 16.30, når den sidste gudstjeneste i kirken slutter. Man er velkommen til at deltage i gudstjenesten, men det er ikke noget krav for at være med i Sognehuset.

Der starters med kaffe og før-julehygge. Senere er der julemiddag, dans om juletræet, julesalmer, oplæsning af juleevangeliet og meget mere.

Prisen for at være med er 100 kroner for voksne. Børn under ti år kommer gratis med. Når prisen er så lav hænger det sammen med, at en række af byens forretninger bidrager til arrangementet. Enten direkte som sponsorer eller som leverandører til ren kostpriser.

Der er mulighed for både at blive hentet og bragt hjem igen efter arrangementet.

Det fuldstændige program kan man få i Sognehuset. Det er også her tilmelding skal foretages senest torsdag 12. december, enten på telefon 7573 1009 eller pr. mail til give.sogn@km.dk.

Forberedelserne til "Jul i fællesskab" er dog i Y's Men's klubben eneste forberedelser. Som i de foregående år har de også været på skovtur. Dog ikke for at spise frokost i det grønne, men for at skaffe juletræer og pyntegrønt til kirkerne i københavnske Vesterbro.

Det har klubben i Give gjort nu i 15 år og de arbejder sammen med en tilsvarende klub på Vesterbro. Københavnerne tager mod juletræerne, guirlanderne og pyntegranet og får det fordelt til kirkerne på Vesterbro. I fællesskab får de omkring 20.000 kroner til deling til deres arbejde med gran.

Det betyder, at deres arbejde kommer unge og ældre i både Give og København til glæde. For pengene bliver brugt til de to klubbers mange projekter, hvis formål er at støtte svage grupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce