Annonce
Børkop

Der er én bestemt grund til at hallens ydre får forskellige farver: Den nye hal er ved at få tøj på

Hallen tager form. Lige nu beklædes den med tre farver, der på den måde skaber en form for spil med horisonten. Foto: Jørgen Flindt
Arbejdet med at opføre den kommende dobbelthal i Gauerslund skrider planmæssigt frem. Også selvom nogle uger med hård vinter skabte en ny situation.
Annonce

Gauerslund: Der er næsten et halvt år til, at den skal stå færdig og klar til brug, men forinden er der selvfølgelig meget, som skal gøres.

Gauerslund Idrætscenter er ved at gå mod nye tider, og derfor er der fuld gang i byggeriet af den kommende dobbelthal.

Og det går efter planen, trods en del uger med kulde, frost og sne. Ja, næsten da.

- Vi har måtte ændre lidt i køreplanen, men det betyder bare, at vi har rykket rundt på nogle ting. Det er ikke noget, der samlet set har skabt forsinkelser, så vi er godt med, og med mindre der sker noget helt uventet i form af måske to måneders hård frost, ja så bliver vi færdig til tiden, siger Søren Lundgaard, der er direktør for PS Lundgaard, der har base i Bredsten.

Det er dem, der har entreprisen på byggeriet af den nye dobbelthal i Gauerslund.

Annonce

Derfor i tre farver

Lige nu er den ved at få sin yderste beklædning på. Der er tale om såkaldte sandwichplader, hvor der er isolering og plade i et. De stykkes nu sammen en ad gangen, og til sidst vil der stå en hal i tre farver. Mørkest nederst og lysest øverst, og det er der en god grund til.

Der skabes en form for farvespil, der passer bedre ind i horisontlinjen.

- Det handler om at få hallen til at virke lavere end den er. Hvis en hal eksempelvis er helt sort, vil den virke højere, end den er. Her skabes det modsatte indtryk, forklarer Søren Lundgaard.

Annonce

Ingen stor rejsegilde

Byggeriet af den store hal i Gauerslund er dermed i fuld gang, og der er for længst kommet tag på. Hvis man undrer sig over, at der ikke har været skrevet om rejsegilde, skyldes det, som så meget andet, at tiderne er ikke til store sammenkomster.


Og i bedste corona-stil fik de hver især en madpakke med to hotdogs i.

Søren Lundgaard, direktør for PS Lundgaard


- Vi vil jo gerne have holdt et rigtigt rejsegilde, men det blev blot for håndværkerne. Og i bedste corona-stil fik de hver især en madpakke med to hotdogs i, siger Søren Lundgaard.

Hallen skal efter planen står klar til oktober, og den kommer til at rumme to håndboldbaner og et springcenter. Desuden vil der komme caféområde, fitnesscenter og nye omklædningsfaciliteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Undrer du dig også: Gågade genåbner med ensretning - men mærker er forsvundet

Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Kultur

Trods mulighed for genåbning: Givskud Zoo satser fortsat først på sæsonåbning om en måned

Vejle

33.000 indkaldt på én gang: Kronisk syge syddanskere kan få første vaccinestik i marts eller først i april

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce