Annonce
Sport

Der er ikke plads til flere fejltrin for FC Fredericia

FC Fredericia skal have sættes i gear igen efter to kampe og nul point. Torsdagens kamp mod Hvidovre SKAL vindes. Arkivfoto: Morten Pape
FC Fredericia skal i gang med et vinde fodboldkampe, hvis klubben skal op og have fat i Viborgs andenplads. Et godt sted at begynde er med en sejr over Hvidovre torsdag aften på Monjasa Park.
Annonce

Fredericia: Sejr.

Det er det eneste resultat, FC Fredericia kan bruge, når bundholdet Hvidovre gæster Monjasa Park torsdag aften.

Efter nederlaget til Vejle i lørdags er førstepladsen tabt, men der er stadig masser at spille for. Der er seks point op til andenpladsen og Viborg, men vinder FC Fredericia torsdag, er gabet skrumpet til blot tre point.

Der er ikke plads til fejltrin.

- Vi skal vinde nogle fodboldkampe. Det synes vi også, vi liger i en position til at kunne gøre. Der er ikke nogen af os, der er gået på sommerferie, siger FC Fredericias cheftræner Jonas Dal.

Man kan vel godt tillade sig at sige, at en hjemmekamp mod Hvidovre SKAL vindes.

- Vi synes, vi skal vinde hver gang. Vi har et stort selvværd, og vi mener selv, vi skal vinde over hold som Viborg og Vejle. Så skal vi også vinde over Hvidovre, siger Jonas Dal.

Forventet startformation.Bænken: Andreas Raahauge, Lukas Enevoldsen, Nikolaj Kirk, Martin Mikkelsen, Anders Holvad, Steven Enna.Karantæner: Jacob Buus.Skader: Nicolaj Ritter og Joachim Wagner.
Annonce

Spændt hårdt for

FC Fredericia har lukket seks mål ind i de seneste to kampe, og det er selvsagt for mange. Det er lettere at vinde fodboldkampe, når man holder nullet.

- Vi kommer ind på banen med store ambitioner om at spille attraktiv fodbold, og det kan slå fejl for os. Vores modstandere står ofte meget defensivt, og hvis de så rammer os og kommer foran, er det dobbelt så svært. Vi skal lære at kapere og acceptere, at mange hold står defensivt, når de møder os, siger cheftræneren.

Han mener, at Hvidovre er bedre end klubbens 10. plads i tabellen signalerer. Jonas Dal peger på Mikkel Nøhr, Nicolaj Agger, Kim Aabech, Lirim Qamili, Simon Stenderup og Emil Vatani som gode spillere på et fint hold.

- De har mange dygtige boldspillere, og samtidig har de fysik. Jeg er overrasket over, at de ikke er fri af nedrykning endnu, siger Jonas Dal.

Han må se bort fra en karantæneramt Jacob Buus og de skadede Nicolaj Ritter og Joachim Wagner. FC Fredericia mærker i det hele taget det tætte program, og det bliver svært for Jonas Dal at fylde bænken ud i torsdagens kamp.

- Vi er hårdt spændt for, men det er Hvidovre også. Det piver vi ikke over, det gider vi simpelthen ikke, siger Jonas Dal.

Kampen mellem FC Fredericia og Hvidovre begynder klokken 18.30.


Vi er hårdt spændt for, men det er Hvidovre også. Det piver vi ikke over, det gider vi simpelthen ikke.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce